türk erkeği

0 /
cici ku
sirtlarini kasitmak,ayaklarini yikatmak,her yemegi ekmekle yemek gibi ozelliklere sahip olanlarinin sayisi gozardi edilebilecek gibi degildir.
walide sultan
degil yutdisinda, marsda bile yasasa, tipik ortak ozellikleri degismeyecek olan yegane insandir, ayni zamanda. illaki marsli birisi, "hey dunyali siz turk musunuz" seklindeki soruyu soracaktir ona. uyum dusumleri, sifir kisidir. ozetle; bu guzel insan, her yerde aynidir.
floydian
cindy crawford ve ercan bir gemi kazasi neticesinde ıssız adaya duserler.
ne yapsinlar can sikintisindan sabah aksam sevişirler. ancak bir suresonra ercan , durumdan zevk almamaya baslar .

cindy cildirir, ercana ne oldugunu sorar, ne isterse yapabilecegini soyler. her turlu fantaziye her seyiyle emrine amade oldugunu, nerede hata yaptiysa duzeltmeye calisacagini anlatir.

ercan inatla cindy’ye "istedigim seyi yapabilmen mumkun degil" der.
cindy caresizlik icinde israr eder ve her seyi goze aldigini soyler.

ercan en sonunda bir denemeye karar verir... once cindy’nin saclarinikisacik keser. sonra ustunu ortecek bicimde ceketini giydirir. kestigi saclardan biyik yapar. cindy, ne oldugunu anlamaya çalisirken ercan onu mumkun oldugu kadar erkege benzettikten sonra aksam olunca sahile gelmesini soyler.

aksam olur ve cindy erkek kiliginda sahile gelir bakar ercan mukemmel bir raki sofrasi hazirlamis ve masayi mezelerle doldurmustur.

ercan ve cindy masaya otururlar ve ercan elini kanka modunda,
cindy’nin omzuna koyar, bardagini cindy’ninkine tokusturur ve şöyle der:

ulan oğlum bir aydir kimi goturuyorum soylesem inanmazsin.
deep impact
turk erkeginin bazi ozellikleri;
en buyuk ozelligidir;bir yudum cay ceker !!!
ise baslarken besmele ceker
delikanlidir tesbih ceker
sportmendir barfiks ceker
tek eliyle $inav ceker
kendi disini kendi ceker
taraftardir;üclü ceker
kacan golde yuh ceker
ak$amcidir kafayı ceker
agzinda sigara halay ceker
dikiz aynasindan hareket ceker
muazzam kopya ceker
kaynanadan cok ceker
genelde babaya ceker.
revenant
"akşam işten geliyorum.hanım bi çay koyuyo,çocuklarda cıvıl cıvıl.yorgunluk falan kalmıyo" laflarını sıkça kullanan güzel insanlar
capt it all
bizim türk kadınını kaldırabilecek sabra, anlayışa sahip olan tek erkek tipidir. aynı zamanda, bizim türk kadınına yeterlik verebilecek tek erkektir. kim ne derse desin bu böyledir. yok iskandinav erkekleriymiş, yok fransız kadınlarıymış. var mı lan türk kızı gibi? var mı türk kadını gibi vefalı bir kadın, şefkatli bir anne? elin orospu fransızından bana ne?

eyy kadınlar? var mı türk erkeği gibi ailesini düşünen, kadınına yan gözle bakanı doğduğuna pişman edecek derecede hırpalayacak kadar namusuna düşkün olan, sert mizacı ve görünümü ardında uysal ve duygusal bir insan olan? çocuğunu ailesini deli gibi seven-kollayan. ne var lan elin iskandinavında? iki yamuk yap, direk gider otele, siktiri basar. iki de karı tutar, gecesini gece eder. nese iş boksa sarmaya başladı.
nostalji kralicesi
gerek karizmalariyla, gerek espri anlayislariyla evrendeki en super erkeklerdir; yurt disinda yasayan birisi olarak turk erkeklerinin eksikligini gercekten hissedebiliyorum.
kalidor
70’li senelerde doğanlardan sonra, boyu posunun önemli ölçüde arttığı; fakat bir o kadar da karekteristik tip özelliğinin(fiziksel) ortadan kalktığı erkek grubudur.zira herkes tip olarak birbirine benzeme gayesi içerisinde.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol