denizde sıçmak

steroid
bir arkadaşımın anlattığına göre yapıldıktan sonra yüzdükçe bokun sizi takip etmesine, akabinde de bok çok psikopatsa bu takibi kumsalda da sürdürmesiyle sonuçlanan hadise.
ebruli
kınalı ada sahilinde hem de sığı bölgede yüzen koca bir bok parçasını gözlerimle gördüğümden denizde sıçmak gibi lanet olası bir fiilin bazı kendini bilmez insanlar tarafından maalesef gerçekleştirildiğini söyleyebilirim.
angelus
su alır götürür mantığı ile yapılması muhtemel son derece duyarsız bir davranıştır. yapanı, edeni kınıyoruz.evet.
hea buraya mi yaziyoruz
küçük çocuklara normalmiş gibi yaptırılan eylem.bu veletlerin boyları küçük olduğundan kıyıya sıçarlar. bu yüzdendir ki denizden çıkarken temas yüzeyinizi azaltın. zira , oohheeyy bakbak dalga geliyor diye kıyıda yatarak eğlenirken , bokla karşı karşıya gelebilirsiniz.
hapitut b
denizde işemekten sonra yapılabilecek en adice şey
çoğu insan bu yüzden dalamıyooo
kendimden biliyorum
bi kere görmeye görün o varlığı
varlığın sahibini küfür deryasında yüzdürüyorsunuz.
ylmzcrk
bu eylemi yapan kişiye, çıkardıklarını geri sokmakla cezalandırmanın ne etik açıdan, ne de insanlık açısından bir sakıncası yoktur.
mad
eğer olayı yapan şahsımız gemi, yat vb bir deniz taşıtı üzerindeyse gidip tuvaleti kullanır ve gayet uygun bir durumdur.

hayır şöle bi durum daha vardır. bünye arkadaş grubuyla denize gitmiştir.sıcaklığın vermiş olduğu rahatsızlıkla ’hadi denize girelim artık’ diye bi söz öbeği çıkar.hadi kim atlıyo,rıza bak giriyorum herkes gelsin girdikten sonra, ıslatmayın lan gibi türk cümlelerinden sonra denize girilir.işte o an gelirki midede bi garipseme olur ve zamanın geldiğini bize söler.denizden çıksan ev uzaktır.yapılacak en son iş ’abi ben biraz açılcam siz gelmeyin’ sözünden sonra açılma eylemi gerçekleşir.geri kalan birkaç eylem ise şortu indirme ve ıkınma safhasıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol