confessions

alacakarga

- Yazar -

  1. toplam entry 210
  2. takipçi 1
  3. puan 47739

kavak yelleri

alacakarga
olayin sahil kasabasinda gecmesi, fragmanda karakterlerin aynen orjinalindeki gibi mimiklerle dans edisleri, dowson’in film cekme meraki, pacey’nin ogretmenine asik olmasi, joey’in dowson’a asik olmasi; ama dowson’in kasabaya sehirden gelen sarisin jen’e hemen vurulup joey’i yillardir fark etmiyor olmasi, jen’in buyukannesiyle yasamak zorunda kalmasi ve bundan hic memnun olmamasi ve surekli basina bela acmasi, hepsinin sehirde yasama hayali... bi ilerleyin yaaa!!!

burak kut

alacakarga
bu nacizane bunyeyi, "gercekten cok kuvvetli ve kaliteli bir sese sahip olup da bu yetenegi harcamasina anlam verememek"; ama hemen ardindan da sebebinin patakute seklinde dank etmesi gibi durumlara sokan organizma.


fuck the coke enjoy the rock

alacakarga
rock n coke’a itafen yapilmis, rock n coke logosu ve resimleriyle aynen rock n coke thisrtlerine benzeyen; sadece isim kisminda fuck n coke yazan thsirtlerin sirtinda yazan cumle-slogan.

"kolayi sevmiyorum, ona buna karsiyim; ama adamlar para bastirip getirmis sevdigim grubu, geldim ben de sadece onun icin" mesaji vermeye calisan kesimin uzerinde gorulebilecek tshirtlerdir.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol