kokoreç

0 /
spoiled
koyun,kuzu,dana gibi hayvanlarin bagirsaklarindan yapilan ve kimine gore leziz,kimine gore ise bagirsaktan yapildigi icin igrenc bulunan fakat hepimizce benimsenen,sokak arasi seyyar saticilari ile satisa sunulan yiyecek turu.
independence
avrupa birligi tam uyelik arefesinde yasaklanmasi gundeme gelen lezzetli yiyecek.hala anlamadigim konu $udur ki, biz kimsenin domuz eti yemesine kari$mazken bizim yemek kulturlerimize neden burunlarini sokarlar bu insanlar.ben neden kokorec yemekten vazgecmek zorunda kalmaliyim anlami$ degilim.e cok da lezzetli bir yiyecek ustelik.cok sacma cok.
devourthedamned
abnin uye olan veya uyelige aday olan ulkelere karsi herhangi bir yoresel yemegi yasaklamasi mantiken dogru degildir.yasaklama meselesi sadece ve sadece icimizdeki irlandalilarin uydurmasiyla ortaya cikmis bir sorun.abnin temel endisesi yiyecek maddelerinin temizlik sartlarina uygun olarak uretilip uretilmedigidir.
darkra
insanlarin nasil olup da bunun icin yanip tutustuklarini dusundugum gorunusu bile bunyemi tepe taklak etmeye yeten her daim dumanli sis sargisali
callow
acabaa neden her zaman gunduzleri degilde hep geceleri yenen bir yiyecektir diye beni hep du$unduren ve zannimca geceleri genelde alkollu kafayla farkina varilmayan bok tadini ve kokusunu gizlemek amaciyla baharata bogulmasindan kaynaklandigini dusundugum sakatatdir.
sergey
+kokoooreeeccccc varrrrrr.
-ay bu cok kotu kokuyor.
+eee bunun aromasi biraz boyle kokar ablacim.
-ayy igrenc.
+haydi bokoreeccc varrrr.
cocabora
kim ne derse desin bir kere hastanelik oldugum halde birakmayi hic denemedigim sampiyondan degilde seyyar bi cingene amcadan aldigimda daha cok sevdigim yegane fast food.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol