küçük göğüslü kadınlar

0 /
darth sidious
aslolan buyukluk beklentisidir. bu erkekte buyuk gogus beklentisine kadinda buyuk penis beklentisine donusur. kadinin beklentisi bir nebze anlasilabilir. cunku boyutundan endise ettigi organ iliskinin k2 noktasiyla birebir ilgilidir. erkegin beklentisi ise tamamen psikolojik tatmin icindir. bu durumda erkegin beklentisinin temeline inmek mantikli olacaktir. bunun birkac sebebi olabilir. bunlarin bazilari oidipus kompleksi,kendine guvensizlik ya da toplumsal sartlanma olabilir. gunumuzdeki emperyalist mantik bize tek tip dusunceyi, tek tip muzigi, tek tip eglenceyi, tek tip tercihi empoze etmeye calisiyor. bunun sonucu da zevkler ortak bir paydada bulusmaya basliyor. eger bunu basarirsa kucuk goguslu avrupa ve kuzey amerikadaki kadinlar kendilerini daha cok begendirmek icin silikon ameliyatlari olacak ve bu bir sektore donusecek. su andaki gibi. zeki bir insan sunu dusunebilir, gogus sut torbalari ve yagdan mutevellittir. buyuk gogus ve ince bel bir arada istisnalar disinda nadiren biraraya gelebilir. cunku yag vucutta yalnizca goguslerde depolanmaz.ve ikisi de insanlarin geneline empoze edilen guzellik kavramının temel ilkeleridir. bu celiski bile durumu ozetler sanirim. bana kalirsa buyuk gogus yalnizca sirt ve boyun agrisi yapan, vucutta gereksiz yere tasinan yukten baska birsey degildir. ideal gogus boyutuyla ilgili kisisel kistas ve fikirler olsa da yercekimine karsi koyabilecek ve kadin oldugunu hissettirecek boyuttaki gogus yeterlidir ve hatta tadindan yenmez. bu arada kucuk bir not gogus buyudukce hassasiyeti azalir.


pixie
"mandalina kadar" benzetmesi işte tam bu kadınların göğüsleri için yapılır.

büyük memeler için kavun, küçük memeler için mandalina, karpuz gibi göt... kadın mı manav dükkanı mı anlayan beri gelsin.
pessimistic
bunların kiminde gögüslerinin göbeklerine kaçtığını sanırsınız,çünkü göbek genelde gögüsü geçer.pek de bir kötü görünür hani.
kenz
büyük ama sarkık göğüslü olmasındansa küçük ama taş gibi göğüslere sahip oldukları zaman tercih edilesi kadın tipi
swetelina
-küçük seven- erkek bulma umuduyla yaşayan kadın tipidir.
silikonlu sütyenle gezip gerçekler ortaya çıktığında, "hani,nerde?"sorusuyla karşılaşmaları muhtemeldir..evet bu kadar küçüğüne sahip olanları vardır.
kirlangirc
evet mandalina, limon betimlemesi tam da bunun icindir. cogunlukla avuclarının icini zor doldurur. ama zaten avcu memesinden kücük olan kanser olurmus. ellettirdikce büyürmüs. bu yüzden oynatmak lazim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol