plüton

0 /
webgum
dokuzuncu gezegen. diger sekiz gezegenin aksine, gunesin etrafinda ters yonde donmektedir. gunesten uzakligi, 5.869.660.000
tiryaki
uluslararası astronomi birliği tarafından gezegenlikten çıkarılmıştır.pluton bu duruma çok sert bir tepki göstermiş direk soyunma odasının yolunu tutmuştur.olan da akrep burcu bireylere olmuş,yıllarca kendilerini yönetiyor diye avundukları plutocağızları kaptanlık pazubandını diğer bir gezegene bırakmıştır.

independence
1930 senesinde ke$fedildikten sonra gune$ sisteminin dokuzuncu ve son gezegeni olarak kabul edilen pluton, bugun prag’da toplanan 2000 den fazla astronon tarafindan yapilan tarti$malar ve oylamalar sonucunda gezegenlikten cikartilarak cuce gezegen ismi ile anilmaya ba$landi.bu durumda gune$ sisteminde yeniden 8 adet gezegen bulunuyor.pluton’un gezegen sinifindan cikartilmasinin sebebi ise aydan bile kucuk olmasi ve sadece bir buz kutlesinden olu$masi.
capt it all
haksızlığa uğramış zavallı gezegen... bir an önce tahkime başvurması lazım. olmadı samanyolu gezegen hakları mahkemesine çıksın. ben biliyorum, yüksek yerlerden tanıdıkları var plütonun.
abbaxxas
gezegenlikten azledip göktaşı olarak hayatına devam edecek olması tüm astroglorı hayal kırıklığına uğratmış akrep burcu da iptal olduğu için astrolojide büyük kaoslara yol açmış bu güne kadar yapılan tüm astroloji haritaları tahminler burçlar vs hepsi iflas etmiştir.allah sonumuzu hayır etsin...
superoksit
gezegenlikten aforoz edilmiş eski gezegen... bence o atılmadı kendi istifa etti.biz akrep burcunu çekemeyenlerin saldırısı olmalı.yıkılmadık ayaktayız(astonomi uzmanlarının söylediğine göre gezegen olmaması bize birşey kaybettirmiyor o hala bizimdir,kalbimizde yaşıyor)hayır değişimi simgeleyen bir gezegenin başına böylesi bir değişimin gelmesi de ayrı bir rastlantı.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol