independence in çıldırdigi an

webgum
sozlukte birseyler ters gitmeye baslamistir, kullanicilar klavuzu okumadan kendi baslarina is yapmaktadirlar, mesaj sisteminde problemler olmustur, noktalama isaretleri konmamistir, ve independence bunlari defalarca anlatmis anlatmis ve anlatmistir. taki o an gelene kadar, houston yazisi yeserir ve kullanicilar merak edip oraya tiklarlar ve olan olmustur.
walide sultan
olan olmustur artik...simdi ’kol kirilsa bile yen icinde kalsin demek zamanidir’...dost var dusman var etrafta... herkese sorumluluk dusmektedir...sakiz olmamak lazimdir milletin diline...sozlugumuzu yuceltmeli onu korumali hatta digerlerinden ustun kilmaliyiz...biz bunlari yapabiliriz, guvenin kendinize bilgicler...tahriklere kapilmayalim...birseyleri benimsemeden hizli gitmek isteyenlere yol acin birakin gitsinler, goruyorsunuz omurleri uzun olmuyor...tanri hepimize uzun saglikli omurler versin efenim...
ilean
ben konuşmaya başladıgım an bu süreç başlar ve ben sustugum vakit son mertebesine ulaşmıştır.kendisini çıldırtmak isteyen varsa kelimesi 10 ytl ye çalışmaktayım takribi 5 kelimede sonuca ulaştırırım.
nick nicki nickince
bilgi sozluk uyelerinin huzurunu kacirmaya yonelik, ki$ilerin altina durmaksizin entryler yazan, ele$tiriyi hakaret etmekle e$ duzeyde tutan "her kim olursa olsun" uyari almaksizin once comez statusuna du$urulecek, eger tavirlarinda herhangi bir degi$iklik saptanmazsa uyelik kaydi derhal iptal edilecek.

dingonun ahiri 100 metre ileride dingo tuhafiyenin hemen yaninda.yanli$ yerdesiniz!


son gelişmelere cidden bayağı bir sinirlenmiş indie. mahkeme falan da söz konusu olunca sıyırmış tabi jedi. dikkatli olmak lazım bu aralar, suları durultmak lazım...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol