ara sokakta 120 basmak

pariscombo
araba park edilmis kaldirimdan bebek arabasini geciremiyen anne ve bebeginin,yol kenarina inmeleri ile babanin gozunun onunde,120 km hizla,3 metre arabanin altinda suruklenerek olmelerine sebebiyet veren hadisenin sebebidir.
kimlanbu
aksine sürüklenerek değil direk gidecekleri mekana doğru bi uçuş gerçekleştirebilirler.bunu yapan hayvanın içide bastırılmış bir f1 pilotu vardır.zamanında ailesinin izin vermeyip desteklememesinden ötürü f1 hayali gerçekleştirememiştir.bu duygusunu herhangi bi köşebaşında bastırmaya çalışır..
goetica
120 basmak eylemi gerçekle$tirilir iken el freni çekilirse $ahane olur süper eğlenirsiniz de canlı kalır mısınız tabi orası muamma.
overload
anlamsız ve sorumsuz bir davranış. ayrıca tehlikelidir de. ola ki kaza yaptınız ve mucize eseri arabadan canlı çıktınız ; hemen sevinmeyin çünkü başta esnaf olmak üzere o sokakta bulunan kişilerce ibret-i alem için linç durumu olacaktır. her yolla mokoko yani.
van ness
ara sokak biraz geniş olduğunda geceleri tadından yenmeyen eylem zira gündüz yapılmamalıdır çoluğu var çocuğu vardır. yine de hayvanlıktır bunu yapan hayvanlık yaptığını da bilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol