ağaca isim kazımak

feridun bitir
-aşkım bak isimlerimizi ağaca kazıdım.
+canım seni çok seviyoooorummm
-ben de seni canım
+aşkım ormancı geliyor
-aman ormancıııııı
/ ulan nedir senden çektiğim göt herif her hafta başka kız getiriyon amına koydun bütün ağaçların
-canımmmm ormancııııııııııııııı
muque
sevdiğinizi göstermenin en sağlıksız yoludur.canı olan,nefes alan bir varlığa bıçakla saldırmaktan başka bir şey değildir.caniliktir,gereksizdir.budur!
walide sultan
bu eylemi yapanlari hicbir zaman anlayamamisimdir...zavalli agaca ne senin askindan niye onun canini yakiyorsun...ola ki ayrildin sevgilinden, gelip daha bir yakacaksin garibanin canini onu oradan iyice kazitip, sokmek icin bu sefer...genelde genc insanlar yapar bunu... henuz dunyada kendilerinden baska turlerin de yasadiginin farkinda degillerdir...ama ben yetmis yasindaki bir dedenin de agaca kalp ve isim kazittigini gordum. rastladigimda bu hadiseye once sasirdim sonra kizdim. gordugumu farkettiginde yanaklari utanctan kipkirmizi olmustu...belki durup baksam birakip gidecekti ama zaten yariya bitirmisti kazima islemini(kalbin yarisi tamamdi)butun kizginligima ragmen birden cok seker geldi bana ve yuruyup gittim devam etsin diye...belki de genclikten kalma bir ukteydi icini bir turlu dolduramadigi...
bok bocegi
genelde cicim aylarında erkekler tarafından gerçekleştirilen eylem.. kıza jest yapayım belki bir de öpücük kaparım fena mı olur düşüncesiyle hareket edildiği tahmin edilmektedir.. belli bir süre sonra cicim ayları bitip bokum ayları başlar ama erkekler pes etmez bu sefer de tuvalet kapılarına kazırlar (eski) sevgililerinin ismini.. altına hatun kişinin telefon numarasını yahut da uygun bir küfürü iliştirerek tabi..
goetica
kişinin aşk uğruna yaptığı denyoluklardan biridir.hele ki surekli gidilen bir yerde bulunan ağaca kazıdı ise sevgiliden ayrıldıktan sonra her gidip geldiğinde küfreder durur kişi ağaca.yazıktır.günahtır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol