31şubat

0 /
isimsiz kahraman
bir gidip bir gelen, bu gidi$ geli$iyle sozlukte med cezir etkisi yaratan yeni bilgic. ilk entryin benden olsun diyecegim ki$idir ayni zamanda. ho$gelmi$sin, selam ile sefa ile efendim.
anlamayanadam
yazar olabilmesi icin sozluk tarihinde ilk kez kefil istenilmis sahsiyet. kefili olarak eylemlerini takip ettigim, herhangi bir yamugu soz konusu oldugunda jedi kisisinden once doner tekme ile hak yoluna cagiracagim bilgic kisi.
cleirvoyant
okudugum entrylerinde genelde hans ismini kullanan sahsiyet. olsun ama abidik kubidik isim orneklerindense hans daha iyidir deyip tebrik ettigim kisi , kurum , vb...
spooky
gun boyunca ayni baslik altina girdigi entryler ile basligin taze kalmasini saglayan ve puanlari toplayan yazar.girdigi entrylerdeki uslubu bir yerden hatirliyorum ama dur bakalim kim cikacak.
maliyeci
gordugu hatayi houstondan saygili bir bicimde ulastiran,yikici degil yapici yazar.sozluge bol zaman ayirmasi ve bol entry girmesi disinda,hatalari da gostermesiyle sozluge cok yararli olacagina inandigim yazar.
31subat
1000 yil geride yasayan insanlarla degil ayni sozluk, ayni atmosferde dahi yasamaktan utandigi, fena halde basi agridigi, polemikten uzak durmayi yegledigi icin sessizce ayrilmaya karar vermis yazar. son entrysi bu mudur? evet.
isimsiz kahraman
gidisinin uzun sureli olacagina inanmadigim yazar. anlik sinirle gitmistir, geri gelisi med cezir etkisi yaratmayacaktir sozlukte belki, ama donecektir. nerden mi biliyorum? bilmem allah soyletti.
31subat
dun ani bir kararla sozlukten ayrilmaya karar vermis, ancak akabinde sozluk ahalisi ve mr jedi ve miss jedi’den gelen "gidersen pesine adam salar temizleriz" gibi ricalari kiramayip geri donme karari alan, kisisel moralsizlik katsayisini sozluge katmamasi gerektigini anlayan, donusuyle pia’yi hakli cikaran, bilgi sozluk airlines ile ucusa nail olamamanin buruklugunu ve sozluge geri donmenin sevincini ayni anda yasayan bilgic. evet galiba bu.
independence
gidi$iyle pe$ine adam salmi$ ucretini de pe$in odemi$tik.e $imdi bir de geri donmu$.pe$ine saldigimiz adami aradim "abi ben prensip sahibi birisiyim.i$imi bitirmeden asla birakmam!" dedi.ucreti de iade etmiyor.ecel kapiyi calana kadar bol bol entry yazsa bari.
seyhmerat
irkciligin su an dunyanin en medeni ulkelerinde son derece sert bir sekilde oldugunu bilmemekte olan yazarimiz.almanya’da muazzam turk irkciligi vardir,fransa’da araplara ikinci sinif muamele yapilir,ingiltere’de ve amerika’da zencilerse hayvan olarak gorulmektedir,en medeni olarak bilinen ulkelerin aslinda irkciligin en buyuk safhaya ulastigini gorememis ve bilememis yazarimiz.tamam belki bir yazarimiz irkci soylemler icinde bulunabilir,ancak bunu elestireceksek elimizdeki argumanlar dogru olmalidir.
xerxes
az once yaptigim muhabbet sonucunda kafa bir kisi olduguna inandigim, sozlugun basbelasi, guzel insan. ailece zevkle izliyoruz efendim...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol