zipaydirmen

zipaydirmen
yazarı ona buna benzetip fişlemek güzel olmayan bir davranıştır ve her son bir başlangıçtır demek isteyen yeni yetme yazardır.
seri eksi oy veren ibne
bu açıksözlülüğü beni temize çıkarabilir. tabi ya herkes verdiği berbat oyu itiraf etse kimse baka küfürler edemez. ama nerde sizde o yürek diyorum tüm bilgiçlere. taktir ediyorum zıpaydırmeni.
zipaydirmen
eksi oy vermek bir sözlük yazarı için iş manasına gelmemeli öncelikle ki beğenilerimiz sadece kendimizi ilgilendirir söz konusu yazar nasıl sözlüğe houstondan mesaj atıp "ben bu entry i yazıyorum" demiyorsa oylayacak yazarda her hangi bir açıklama yapmak zorunda değildir, ismi geçen yazarın tarafımdan muhteşem oylanmış entryleri de mevcuttur girilen entry belki bir nevi mesaj içeriyordur bu da kendisini ilgilendirip şahsımı bağlayacaktır. gereksiz içi boş gündem yaratmanın alemi yok, hareket yapmak istersem elimi veya kolumu kullanacağımdır.
capt it all
sanırım biraz hızlı ve ateşli, kısacası delikanlı bir arkadaşımız bu. biraz daha sakin olması ve özellikle kişi kurum ve kuruluşlara direkt hakaretler etmemesi gerektiğini düşünüyorum. sakin, düşünerek...
zipaydirmen
entrylerini silmek için yazmayan, kim ne der diye düşünmeyecek ve oy vermeyi statü sananların parmak hareketlerinin yıldıramayacağı, allah’a bir can borcu olan ve bu canı da insanlığın iyiliği uğruna paralayacak ve sadece imanı önünde diz çökecek yazardır.

(bkz: insan)
(bkz: hayvan)
(bkz: düşünmek)
wish you were beer
büyük bir gazla büyük bir cesuryürek olduğunu düşündüğüm bilgiç kişisi. kendisine hayatta başarılar diler, buradan saygılarımı iletirim.

not: gelicem izmir’e gezdireceksin beni ona göre. izmir i sevmeyen ölsün be...
lost kidy
sessiz, sakin ve derinden derinden kişiyi istediği insan yapmaya çalışan bireyi olduğu gibi kabul etmeyen ve istediği olmayınca çekip giden yazar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol