confessions

yalnizkoala

- Yazar -

  1. toplam entry 77
  2. takipçi 1
  3. puan 4173

kulaklık

yalnizkoala
Son aldığım kulaklığın sol tarafı bozuldu, eski kulaklığımı kullanmaya başladım 1 hafta geçti onunda sol tarafı bozuldu neye uğradığımı şaşırdım. Şimdi yeni kulaklık bakıyorum ama daha aklıma yatan bir tane bulamadım, ya fiyatı pahalı geliyor ya da kalitesiz duruyor, sanırım en sonunda başlarım böyle işe diyip pahalılığı makul olan bir tanesini alacağım.

araba kullanmak

yalnizkoala
babam yanımdayken kullanırken sıkıntı çekmiyorum sadece hata yaptığım zaman karışıyor sıkıntı yaşamıyoruz.

Bugün teyzemleri ve kuzenimi evlerine bırakıcam yanımda annem var. güzel güzel giderken yol üstünde indir dedi ilk indireceğim teyzem, yolda arabaların arasında boş bir yer gördüm gözüme kestirdim giricem boşluğun önündeki arabaya yakın geçiyorum rahat girip çıkmak için , annem yakın geçme diye karıştı o ara aynasına çarptın mı ne dedi aynalardan baktım arkada ki arabaya aynasında sıkıntı yok dedim sürttüm demek ki kadının yalan söyleyecek hali yok sonuçta.
neyse kuzenimi bırakıcam bu sefer onda da aynı tarz bir yer gördüm, bu sefer akıllandımya daha tam kavramadan öyle işlere girişilmeyeceğini yanaşmadan öndeki arabaya giricem araya arkamda ki arabanın yoldan rahat geçebileceği kadar, bu sefer hem annem hem teyzem aynı anda karışıyor yanaşma köşeye indir yolun ortasında diye dinlemedim girdim tabi sonra anneme dönüp arkada ki araba geçmesin mi dedim geçmesin beklesin diyor 2. bir cümle kurma gereksinimi duymadım o saatten sonra zaten devam ettim yola diğer teyzemin evinin orda indim ben de baktım arabanın sağ tarafına ne çizik var ne başka bir şey sıkıntı yok dedim kendi kendime. ne kadar sürttüm olarak kabul etsem de kafamda hala bir soru işareti var sürtmedim mi acaba diye orası ayrı konu.

yani araba kullanırken yanınızda size karışan birileri varsa ya ağzının payını verin ya da hiç takmayın yoksa strese giren siz oluyorsunuz.

ölümsüzlük keşfedilince olabilecekler

yalnizkoala
ölümsüz olduktan sonra insanın neslini devam ettirmek üzere üremeye ihtiyacı olmayacağı için dünya da hiç çocuk kalmayabilir

kaynakların tükenmemesi için dünya nüfusu gerekli görülen bir seviyeye indirilebilir

üremenin durması ile birlikte yeni nesiller oluşmayacağı için nesiller arası çatışma da bitecektir

köy okulları için yardım topluyoruz diye bir şey satan insan

yalnizkoala
dün sokakta dolaşarak satanına denk geldiğim insan tipi.

doğal olarak güvenemedim tabi dini kullanıpta aldırmaya çalıştı başlarda çok işe yaramayınca durmadan konuşup bıktırtıp aldırttı bir şey.

umarım dediği gibi okullara gider para açıkçası gideceğini sanmıyorum bir daha da sokaklar dolaşan tiplerden bir şey almak gibi bir hata yapmam 1 kere yaptım 2. si olmaz ne yazık ki bu bünyenin savunma mekanizması üretebilmesi için önce yanlışı yapması gerekiyor
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol