24 nisan 2016 trabzonspor fenerbahçe maçı

scalet
trabzonspor karsisinda fenerbahcenin iki dakikada trabzonporun iki salakca hatasindan dolayi alper ve volkan sen'in golleriyle 0-2 onde oldugu mac.
trabzonspor'un penaltisi gume gitti.
independence
3. gol 57. dakikada nani tarafindan atildi. 4. gol ise 62. dakikada persie'nin kullandığı frikik sonucunda aglari buldu.

mac su anda 0 - 4 fenerbahce'nin galibiyeti ile devam ediyor.
independence
macin 89. dakikasinda mac durduruldu. sahaya inen bir kisim taraftar hakemi dovmeye kalkti. dovebildiler mi bilmiyorum ama guvenlik gucleri mudahale etti.
scalet
goruntulere simdi tekrar baktim. hem 6. hakem hem de onur recep kivrak darp edilmis. yazik cidden yazik. seneye bu takimda onur durmaz. hatta kimse durmaz. 3. golden sonra zaten top oynamadi trabzon. muhtemelen 10 mac seyircisiz alirlar.
uptofate
gün geçmiyor ki başkasının adına utanmayalım...

türkiye futbolunun nazar boncuğu, trabzonspor. fenerbahçe bir, bunlar iki diyordum da şu olaylarla trabzon birinciliğe -yeniden- oynadı. bir mağlubiyeti de hazmedin be.

hafızam beni yamultmuyorsa, hakemlerin rehin alındığı stadda gerçekleşen olaydır. yine hafızam beni yamultmuyorsa, hakeme gösterilen kırmızı kartın tshirtunu basan takımın taraftarıdır.

türk futbolunun da yüz karası takımdır.

not:siyahbeyaz (adet yerini bulsun)
mustaitbiradam
hamsilerin tavada yine rahat durmadığını gösteren maç. şu an sosyal medya anasayfalarımda fena tartışmalar dönüyor. ibretle takip ediyorum.
yalnizkoala
holiganizmin ne kadar tehlikeli olduğunu gösteren maçtır. futbolu zevk için izlemeyenler maçın içine etmeyi kendine nasıl görev edinmiş onu da gördük.
mustaitbiradam
benim anlamadığım, kaç yaşında hakem, 18 yaşında bir çocuktan nasıl öylesine tekmeler yemiş?
hadi beni ittin arkamdan, boş bulundum düştüm. sonra kalktığımda o veledi var ya linç ederim. göz yummayacaksın abi, sen de vuracaksın. af yok.

mezkur maçta karşı karşıya gelen takımlardan hiçbirisine sempatim yoktur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol