confessions

kafamguzel

- Yazar -

  1. toplam entry 15
  2. takipçi 2
  3. puan 2888

akdeniz üniversitesi

kafamguzel
Konyaaltı, kepez ve muratpaşa ilçelerinin kesiştiği alanda kurulu kocaman bir kampüse sahip üniversite. Kampüsün muratpaşa ilçe sınırlarında meltem, kepez sınırlarında ise kültür mahallesi öğrenci bölgesidir. Özellikle kültür mahallesi son 4-5 yılda öğrenci akınının da etkisiyle hızla büyümüş ve cafelerle bezenmiştir. Öyle ki antalyanın en hareketli yerlerinden biri haline gelmiştir.

fi

kafamguzel
Puhu tv de yayınlanan başrollerini ozan güven, serenay sarıkaya ve mehmet günsür'ün paylaştığı bir internet dizisi. Aksiyonu tv dizilerine göre bol, uzun uzun bakışma sahnelerinin olmadığı izlenebilir bir yapım.

bayan

kafamguzel
Bay kelimesinin türemişidir. Tıpkı teolojik hikayelerde ki kadının erkekten türeyişi gibi( malum kaburga kemiği mevzuu). Belki de bu yüzden pek hoş karşılanmaz bu hitap. Gerçi "kadın" gibi güçlü bir kelime varken dilde pek de lüzumu yokmuş gibi neyse .

nusret gökçe

kafamguzel
Tam bir başarı hikayesi bence. Türkiyeyi hala fesli, develi çölden bozma bir ülke sanan ecnebiler bile bu adamı bir şekilde tanıyorlar. Herifin bir kaç senede yakaladığı tanınırlığı koca ülke 94 yıldır yakalayamadı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol