confessions

exfreak

- Yazar -

  1. toplam entry 326
  2. takipçi 1
  3. puan 49463

exfreak

exfreak
mustafa kemal’e hakaret eden, cubic inch olcu biriminin 100’de 1’i beyin hacmine sahip, kelimelerle yazilan argumana kar$ilik beyinsel bazda cevap veremeyecek kadar sumsuk 1-2 gerizekalinin kendi akillarinca berbat oylarina maruz kalmis yazan insanevladidir.

eblekligin sinirlarinin da bu sayede ne denli extreme oldugunu gormu$, an itibariyle de memleketinin bu aptallar ordusu muhteviyatina uzulmu$, ama bu uzuntu 1 kolali ciklete gecmi$ ki$iliktir.

ve mustafa kemale hakaret eden 1-2 embriyo gelismisliginde insani elestirdigi icin seri eksi oylara maruz kalmis yazardir, yazandir, ataturkcudur!

1. bilgiclerin aslinda soylemek istedikleri/#324568
2. ateist olmak icin gerekenler/#332279
3. zenci dudagi/#302900
4. kurt sorunu/#303401
5. entry ishali/#319790
6. yeni baslayanlar icin ateizm/#331217
7. ozgur hareketler/#290414
8. bir kere yatinca sevgili olduk sanmak/#302657
9. evrim aldatmacasi/#320906
10. neden berbat oyu verildigi anlasilan entryler/#332513
11. neden berbat oyu verildigi anlasilan entryler/#332513

"ateist veya kurt olabilirsiniz ancak verilen argumana akilli cevaplar vermeye haiz degilseniz, sadece hirsla ve salya sumuk berbat oy vererek, evrende sadece yer dolduran et yiginisinizdir da" demektedir son anlarinda.

edit: seri eksi oy veren cicektir bunlara oy veren.

yazarların aslında söylemek istedikleri

exfreak
#305239

meali: "donemin osmanli yonetimi ulkeyi yabanci ulkelere dolayli $ekillerde pazarlarken ben mustafa kemal’in yine ayni yonetim tarafindan verilen ve amaci belli 3-5 cezasini, abarta abarta ce$itli uzuvlarimin da duygusal destegiyle saydim durdum.

ben mac sonunda sadece golleri sayiyorum, maci izlemek icin gorevlendirdigim gotum de $uan tarihi gozden geciriyor. cok belli degil mi?"

penisos

exfreak
#244289 ’nolu entryden yola cikarak;

klavuzu karga olanlarla alakali turetilen atasozlerinin samimiyetine derinden inanmaya ba$ladigim, yazma yetenegine haiz insan yavrusu. ce$itli efsanele$mi$ abaza muhteviyatli entryleri vardir ayrica.

#244673 $eklinde.

bilgiçlerin yas ortalamasini merak etmek

exfreak
biyolojik olarak kac yil evvel doguma konu olan bebek oldugunu, fikir beyan etmekte daha nicelikli bir etken sayma gafidir bu.

"fikri yazan parmaklari yoneten, hangi yillanmi$ organ" ya da "suratimdaki cizgiler mi yoksa beyin kivrimlarinda dola$an idealar mi dogruyu soyler" sorularini sormama da vesile olur.

(bkz: sahi kuzum sizin akil yasiniz kac)

edit: akil yasini ortalamaya dahil edemeyen bilgiclerin, ortalama alma teknikleri uzerine bidi bidi yapmasi da olasi neticedir.

intihar

exfreak
kacmak, sava$amamak durumlarinin fiziksel yansimasiyla hayata son verme hali.

ba$ka butun nesne ve ya$am formlarinin, olumune sebep olabilecek kadar kendi benligine sokmanin neticesinde, kalenin anahtarlarini nesne ve ya$am formlarina devir teslim toreni.

mrvai

exfreak
begenmedigi birkac entryi ele$tirirken ele$tirinin bokunu cikartmis (kurdistan), sozlugun muhtelif organlarina/uzuvlarina yaptirim uygulamak istedigini de belirtegelmis, "ben bu yazilanlara izin veren sozlugun ..." gibi bir giri$ cumlesi kullanarak ucurulmasini kanli canli izledigim bilgic ex’i.

(bkz: bilgi sozluk airlines)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol