confessions

capt it all

- Yazar -

  1. toplam entry 5280
  2. takipçi 1
  3. puan 100579

16 nisan 2007 ekşi sözlük e erişimin kapanması

capt it all
çok görmemek lazım. biz elit sandığımız bir ortamda dahi fikir dillendiremiyoruz ki, daha geniş bir dairede [türkiye] önüne engel gelmesin. yazık ya. bu kafayla gidersek sersem gibi, çarparız kırarız kafayı alimallah. hukuk sisteminin de çivisi çıkmış arkadaş. karabulutlara verdiğimiz kurban sayısı ne kadar olacak da uyanacağız bilemem.

ntv

capt it all
mitingde sadece haber niteliği bulamadığı için haber yapmamış ulusal kanal. şakşakcılık ve yalama-yutma eylemlerine girişmeden, habercilik anlayışlarından ödün vermeden yayın hayatlarına devam etmelerini tebrik ediyorum.

edit: ahaha ya haber değeri yok demedim ki? tabi ki var. ntv bulamamış dedim. bulsa haber yapardı elbette.

sadece kanaltürk yayınladı. niye? çünkü chp kanaltürke 3 milyon $ para aktardı. miting de sivil toplum kuruluşlarının felan değil, chpnin siyasi mitingi haline gelmiş oldu böylece.

nokta

capt it all
habercilik anlayışı bu ülkenin değerlerinden (askerin mi demeliyim acaba) birkaç beden büyük olmasından olsa gerek, bakırköydeki binalarına polis baskını yapılmıştır.

chimera

capt it all
şahsıma "cumhuriyet kelimesini anlaman için damarlarında türk kanınının gezinmesi gerekir" şeklinde ayar vermiş, bundan sonra üstadım kabul ettiğim yazar. daha sonra da "biraz türk olabilesin diye lisede yürütmüşler ama yaramamış" demiş.

yani bu arkadaşa göre;
damarlarında türk kanı geçmeyen -pardon- gezmeyen hiç bir kimse cumhuriyet kelimesini anlamıyor...
ve damarlarında türk kanı geçmeyen bir insanın türk olabilmesi için, -pardon- "biraz türk" olabilmesi için lisede "yürümesi" gerekiyor.

valla yorum yapmacam ama nereden başlasam ki? önce şunu öğren, 2+2=4
sonrasına daha var...

bu arada ben de türküm kardeşim, ama türkçü değilim. ve sebebi de senin gibilerin bu şekildeki düşünceleridir.

ps: enrye ne oldu? yazdıktan bir müddet sonra uzuuun uzuuun düşündü ve entrysinin hakkaten dandikliğini anladı ve sildi muhtemelen. en azından anlamış diyor ve bunu anlayacak kapasitedeki zekasından ötürü takdir ediyorum kendisini.

edit: ulan kendi silmemiş. yönetim silmiş. o zeka takdirini geri alıyorum.

sayın öcalan

capt it all
erdoğan bana da sayın diye hitap edecekse ben de keseyim 30 000 kişi demek istediğim olay. sadece rte de değil, abd başkanı bile sayın diyecek. sayacak yani.
yazık be.
zamanında yakaladık diye pirim yapmak için öldürülmesi planını engelleyen zihniyete de yazık. öldüreceğiz diye oy toplayanlara da.

14 nisan 2007 cumhuriyet mitingi

capt it all
cumhuriyetin varlığını göstermek = 100 bin kişinin tandoğanda (anıtkabir) toplanması

eşitliğini bir türlü çözemedim ben. o kadar düşündüm ve çözemedim.


hala daha cumhuriyet mitingi zannedilen olay.
tek amaç var, rte c.başkanı olmasın diye. buraya kadar tamam. olmasın bence de. ama bu olay, antidemokratik, anlatmaya çalıştığım o.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol