confessions

ali istvan szabo

- Yazar -

  1. toplam entry 267
  2. takipçi 1
  3. puan 48144

lance armstrong

ali istvan szabo
unlu bisikletci. ust uste kazandigi tour de france birincilikleriyle adindan sikca soz ettirmistir. ayni zamanda yakalandigi lenf kanseri hastaligini atlatmistir.sonrasinda, dunyada kanserle mucadeleye yardim etmek icin, yarismalarda, uzerinde live strong yazili sari bilekliklerden takmis, bilekliklerin dunya capinda unlu sporcular ve kisilerce takilmasinda on ayak olmustur.

francesco totti

ali istvan szabo
as roma nin gediklisi, yetenek timsali, karizmatik ve bir o kadar da disiplinsiz olan italyan futbolcu. bilen bilir, totti belki de dunyanin en teknik oyuncusu, fakat gerek kulubu roma da herhangi kaydadeger bir basariya ulasamamasi, hem milli takimda gosterdigi vasat performans, kendisinin hak ettigi yerlere gelmesini biraz engellemistir. bunun bir diger nedeni de kulubu romaya olan bagliligindan kaynaklanmaktadir.bu nedenle kendisi hem milli takimda, hem de kendi takiminda oldukca disiplinsiz ve tutarsiz davranislar sergilemektedir...

the manchurian candidate

ali istvan szabo
basrollerinde denzel washington ve meryl streep in bulundugu 2004 yapimi surukleyici guzel bir film. ozeti :

abd ordusunda gorev yapan binbasi bennett marco (denzel washington) geceleri gordugu kabuslar nedeniyle yataga uzanmaktan korkar hale gelmistir. 1. korfez savasi’nda kuveyt’te yuzbasi olarak gorev yapan binbasi marco, ulkesine dondukten sonra amerikan silahli kuvvetleri’nin halkla iliskiler departmanina atanmistir. seminerler duzenleyerek savas sirasinda yasanmis olaylari-kahramanliklari susleyerek, abartarak anlatir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol