confessions

karatahta

- Yazar -

  1. toplam entry 20
  2. takipçi 1
  3. puan 2854

orgazmdan daha zevkli anlar

karatahta
orgazm , cinsel beraberlik anında beynin verdiği tepkidir.
peki başka hangi anlar bundan daha zevkli olabilir bilemiyorum çünkü yaşadığımız tatlı küçük eğlenceli anlar farklı hislerle alakalıdır yani bunları bir zevk metresinde yarıştırmamız hata olabilir.
ama orgazmdan daha zevkli ve cinsellikle alakalı bir şey arıyorsanız sınırların üstüne çıkmanız , biraz hayal gücünüzü zorlamanızı tavsiye ederim .

hiç bu kadar ......

karatahta
karamsar olmaya çalışmamıştım.Belki arkada çalan dark side of the moon şarkısı yüzündendir.
fear of the dark dinliyor olsam ne yazacaktım merak ettim.
neyse şarkı değişti , seher vakti oldu şimdi hiç bu kadar umut dolu olmamıştım.sevgilim iki metre ötemde uzanmış yatıyor , yeni aldığım avusturalya kahvesini içiyorum , odam temiz saçım taranmış sanki bir saat sonra yeni bir iş görüşmesine gideceğim.
lakin iş görüşmesine gittiğim yok , her zamanki gibi kahve kültürü olmayan tük halkına kaynar sütle yapılmış iğrenç kahveler vereceğim.kendimi büfeci gibi hissettiğim kahve ve alkol barında 10 saatimi geçireceğim .
Hiç bu kadar insanları sevmemiştim , bu yüzden sabaha bir şarkı bırakmak istiyorum

sabah koşusundan gelen sağlıklı yazar arkadaşlara şiddetle tavsiyemdir.

vavien

karatahta
iki kontrol paneli ile tek bir elektirik cihazını veya direnci yönetebileceğimiz elektirik devresi. yapması ve kurması çok zevkli ve basittir. ayrıca ışıkları kapattıktan sonra yataga gidene kadar odü patlayanlar için çok kullanışlıdır. edit:engin gunaydının seneryosunu yazdığı bir sinema filmidir

klavyenin içinde bulunan pislikler

karatahta
ilk bilgisayar virüsünü oluşturan pisliklerin ailesinden gelen siber korsanlarıdır.Saçma gorünse de gerçektir , butonlar arasında kısa devre yapıp bilgisayar içinde arza yapmak yerine yazılımsal hatalara neden olmuş
ve günümüzde var olan virüslerin temelini hazırlamışlardır.

millet sahur yaparken rakı içmek

karatahta
neden olmaması gerektiğini anlıyamıyorum , islamiyet saygı dini değilmi?İnanmayan sokakta saygısından sigara vs su içmezken inanan neden , adamın evinde rakı içmesini kınar veya ayıplar . Saygı karşılıklı olmalı ki birbirimizi anlayabilelim aramızda ki sorunları kardeşçe çözebilme fırsatı yaratalım ama ben müslümanım oruç tutuyorum inanmayan komşum da içmesin ayıptır , günahtır diye uzatılırsa bu konu, insanlar kutuplaşır ortak değer diye bir şey kalmaz. hepsini geçtim kınamak nedir yazar arkadaşım , bunu bir araştır da öyle kına insanları.

yanlış yolda yürümek doğru yolda beklemekten iyidir

karatahta
durgun olup beklenen olaylar dizisinin gerçekleşmesini umut etmek yerine hata yapıp öğrenerek , kazanarak ve hak ederek kazanılması gerektiğini anlatmaya çalışan edebi bir söz.

Ayrıca:
ilk entry'si tanım olmayan sözlük başlığı.
edit: akıllı telefonumun hatası yuzunden ilk entryi goremedim ve tanım olmayan sözlük başlığı cümlesini kendi entrymde tanım olarak ekledim.yazar arkadaşımdan özür dilerim.

istanbul türkçesi

karatahta
İstanbul türkçesi yöresel ağızlar ve aksandan etkilenmemiş gerçek türkçe olarak kabul görülen konuşma ve yazı dili. İstanbul türkçesi kullanışlı olma çabası gören türk dilinin en son evresidir , meşrutiyet döneminde başlayan bu dönem istanbul göç almaya başlayana kadar devam etmiş lakin bütün bölgelerden gelen yöresel ağızların ve istanbul türkçesinin buluşmasıyla yavaş yavaş gerilemeye başlamıştır.

çocukluk travmaları

karatahta
Köyde bağ evinde tarlayla meşgul olduğumuz dönemde akşam yemeğinde enginar vardı , bu arada ben sebzelere ve yemeklerini çok severim, lakin o gün yemek yeme isteğim hiç yoktu bizimkilerde seni köpekler kovalar diye tehdit edip salak saçma konuşuyorlardı lakin onların küçük kafalarının basmadığı bir şey oldu. Tehditlerine boyun eğmedim ve kovalasınlar dedim ve yemedim , artık bıkmışlardı benden ve daha fazla uğraş sergilemediler. Neyse çok uzatmayacağım ,
bilen bilir o tarz köy evlerinde tuvalet nereden baksan 30 metre evin dışarısında kalır.Gece kalktım tuvalete gideceğim
ve her yer zifiri karanlık, usulca gaz lambamı yaktım evin dışına çıktım köpeklerin sesi geliyor ama çok umursamamaya çaba gösteriyorum tam tuvalete yaklaşırken aşırı bir köpek havlaması oldu ve ben altıma sıçtım bütün gece ağladım.
o zamandır ne zaman enginar görsem içim yanar bazen gözlerim dolar aşırı sinirlenirim.

Yani olay şu ki ailelerimiz bizi salak yerine koymasından dolayı oluşur, ama sorun yok daha okuma bilmeyen okula bile gitmemiş çocuklardık biz düşünmezdik sadece bilinç altımıza en önemli dip notları yazardık.Yatağın altından öcü çıkacak derler akşam ufak bir deprem olur ve o çocuk asla tam bir birey olamaz. değerli yazar arkadaşlarım ve sevgili okurlar bu konuda biraz bilinçli olalım. Uzun bilimsel yazılar yazmaya gerek yok bu konu hakkında ama içimi döktüm galiba.

the doors

karatahta
Ellilerden yetmişlere kadar , bir çok guruba örnek olmuş sanatçı topluluklarından en sonuncusudur. Grup içerisindeki fikir ve düşünce ayrılıkları onların bir grup olmaması yönüne asla itmedi çünkü farkındaydılar nefreti yatak altlarında bırakıp müziği hissedebildiler, hemde birbirlerini tanıma fırsatı olmadan , peopele are strange derken birbirlerinden de bahsettiklerini hepsi biliyordu.Bu yüzden bu kadar nadide bir grup.Altmışlardaki insanların birbirine olan saygısının en güzel örnegidir TheDoors.

Bu kadar kendi düşüncemi sunmam yeter sonuçta burası bilgi sözlük ve şimdi bilgi.
The doors miami beach'de ray ve jim'in karşılaşmasıyla başlar , ray müzik grubu kurmak istiyodur ve jim o sırada okuldan yeni ayrılmış ve Jean-Luc Godard gibi bağımsız bir yönetmek olmak isteğini düşünmek de ve planlarını kurgulamaktadır.Sohbet jim'in yazdığı şiirlere geldiğinde bir kaç tanesini ray'e okumuştur, o an ikisi de aradaki enerjiden etkilenip müzik grubu kurmaya karar verirler.Deger verdikleri yazar Aldous Huxley kitabının ismini gruba verirler.
Tanınmaları light my fire şarkısıyla değil benimde en sevdiğim şarkısı olan the end ile olur. Siyahilere baskının en çok olduğu dönemde canlı yayında bir siyahiyle şarkılarını paylaşıp saksafon solosu eklemişlerdir şarkılarına.
Çok anlatılacak şey var The Doors hakkında , seven hepsini biliyor eh işte diyene de yeter bu kadarı.
Aş dolu asi solisti : jim morrison 43-71
Ilımlı gitaristi : Robby krieger 48-
Geçimsiz sert davulcusu : John densmore 44-
Grubun babası piyanisti :Raymond Daniel Manczarek 39-2013

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol