confessions

atarliressam

- Yazar -

  1. toplam entry 10
  2. takipçi 1
  3. puan 2754

aybüke yalçın

atarliressam
öğretmen olabilmek için 8 yıl ilköğretim 4 yıl lise 4 yılda üniversite eğitimi alıp idealleri doğrultusunda istediği mesleği icra ederken orospu çocukları tarafından bir hiç uğruna hayatını kaybetmiş ögretmen. şehit midir evet.. değeri var mıdır evet.. lakin bir insanın boş yere ölmesi bana çok koyuyor be sözlük. Aybüke ile aynı yaştayız, hiç tanışmadık ama yaşadığım en büyük kaybı yaşadım. çok üzgünüm sözlük çok.. ne yazık ki 3 gün sonra adını bile hiçbir yerde duymayacağız. beni en çok kahreden budur.

muğla

atarliressam
doğup büyüdüğüm ve hala yaşantımı sürdürmekte olduğum şehir. simdi gelelim bilgi kısmına. büyüksehir olduktan sonra merkez ilçeye olan yatırımlar bir hayli arttı. merkezinde yaşantımız hala cok hareketli değildir. bodrum, marmaris ve fethiye gibi turistik büyük ilçelerinde bırak yaşamayı bir işim düşmediği sürece gitmeyi bile planlamıyorum. büyükşehirlerden gelen tatilciler yukarıda belirttiğim ilçelere kendileriyle birlikte büyüksehirin kaosunuda getirdiler. nezih bir sekilde tatil yapmak isteyen sözlükçulere datça ve seydikemeri öneririm.

ekşi sözlük

atarliressam
Yönetim değişikliğinden sonra vizyonunda çok büyük değişiklikler olan, sansüre karşı daha önce tepki göstermişken şimdilerde sansür merciinin bir parçası olan, sloganı 'kutsal bilgi kaynağı' olup son üç yıl içerisinde bilgi edinmenin çok zorlaştığı lakin aynı zamanda bir şey alırken yada bir yere giderken o yer veyahut şey hakkınsa en doğru bilgilere ulaşabileceğiniz platform.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol