confessions

bench

- Yazar -

  1. toplam entry 3
  2. takipçi 1
  3. puan 3039

sosyal medyada kadınların mesajlara cevap vermemesi

bench
Son derece normaldir. Size annemin telefonunda rastladığım bir şeyi anlatayım. Olay facebook' ta geçiyor. Annemin profilinde babamla beraber çekildiği bir fotoğraf var ve profilinde evli yazıyor. Adamın attığı mesaj şöyle bir şey:
Adın ne?
Adın ne a**** k****
Adın ne lan
Falan diye gidiyordu.
Sırf böyle bir mesaj aldı diye olayı neden genele yayılıyor diye düşünebilirsiniz. Bu mesaj sadece bir tanesi ve tekrar hatırlatayım bu kadının profilinde EVLİ yazıyor.

Hemcinslerimizin yaptığı rezillikler var bir de. Bir olay yüzünden bir gün kullanacağım sahte hesap açtım. Ortalama güzellikte kadın fotoğrafı koydum. Ben işimi halledene kadar beş ya da altı hemcinsim mesaj attı. Sırf eğlence olsun diye konuştum ve hayretler içerisinde kaldım.bu kadar mı seviyesiz olunur lan. Adam daha yazı yazmayı bilmiyor neredeyse. İçerik zaten leş. Üzgünüm ama bunun suçlusu bizden başkası değil beyler.

Not: biliyorum sahte hesap açıp başkalarının fotoğraflarını kullanmak etik değil. sahte hesap açmamın nedeni birini gizlice takip etmek falan değildi, özel olduğundan yazmadım. İşim bitince aynı gün içinde fotoğrafları kaldırdım.
Ha bir de zaten annemin profilinde adı yazıyor beyinsiz herif.

bilgi sözlük te yazar olmak

bench
Arkadaşımın tavsiyesiyle kayıt olmuştum. Kayıt olduğumdan beri hiç girmedim bile. ekşideki koru hastanesi olayından sonra bir baktım ve herkesin birbirine saygılı olduğu küçük bir ailedeymiş gibi hissettim. Sözlük henüz gelişmediği için yazılacak çok şeyin olması da hoşuma gidiyor açıkçası.

Ekleme: v4 ile birlikte sözlük çok daha hoş olmuş, emeği geçenlere teşekkürler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol