confessions
  1. toplam entry 10
  2. takipçi 1
  3. puan 3092

şu arabaya bir el atsanız

biyolojiksaattamircisi
memleketim insanı için savaş borusu gibi bir etki yaratır en az 4 kişilik bir ekip toplamanızı sağlar..
bunun dışında el arabası için yaşlı bir amcaya yardım etmişliğim vardı geçen yaz sıcak bir günde güneş altında. gözünüze sokmak için değil ülkemiz güzel insanlarının naifliğini anlayın diye anlatıyorum zira bu güzel amcam öğrenci olduğumu duyunca helalinden 5 tl vermişti. canım amcam..

soğan doğrama makinesi

biyolojiksaattamircisi
vakit mevzusuna girmeyeceğim.yalnızca ufak tavsiyeler verip gideceğim.sevgili abilerim ablalarım soğan doğrarken burnunuzdan nefes alışverişi gerçekleştirirseniz burnunuz uyarılır ve ağlama dediğimiz göz yaşarması durumu gerçekleşir.demem o ki 5 dakika ağzınızdan nefes alın.geçer

pkk'yı terör örgütü olarak tanımlamıyoruz

biyolojiksaattamircisi
(bkz: ben tatmin oldum)
zira siz buna ne örgütü derseniz deyin kullandıkları adi yöntemler (eyp'ler vs.) son bulmayacak hatta isterlerse orta yolu bulup buna pkk terör ve şiddet örgütü falan da diyebiliriz dediğim gibi bu sadece adını değiştirecektir.

ayrıca ps.şiddet ile terörü ayırt edemeyen onu da geçtim şiddeti savunulacak bir değer olarak gören insanımsıları siyasetçi yapıp bu mevkide kalmalarına izin vermek sanıyorum ancak bizimki gibi ülkelerde kabul görür.bide bunların peşinden koşanlar var. te allam!

5 eylül 2016 sonbaharın geldiği gerçeği

biyolojiksaattamircisi
antalya'dan bildiriyorum: 'esiyo ama çok sıcak'

buna rağmen insanların psikolojik olarak zaten 1 eylül günü direkt olarak bahara geçiş yaptığını görüyoruz.bunun sebebi de en muhtemel şekilde ilk okulda sümüğü ile oynayan çocuklara mevsimlerin zamana değil aylara bağlı olduğunun anlatılmasıdır.şöyle düşünün ki dünyanın konumu ve zamana bağlı olarak her zaman olduğu gibi mevsimlerin vakti de değişime mahkumdur.

mevsimler üzerinden eğitim sistemimize de giydirdiğime göre gidebilirim sanırım^^

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol