6 eylül 2016 bilgi sözlük antalya zirvesi

akillibirdeli
mustaitbiradam ile beraber gerçekleştirdiğimiz geleneksel zirvelerden 36372728283.cı olanı. yine efsane olan bu zirveye gerek gündem münazarası gerek çarpık düzen eleştirisi ve gerek toplumsal düzenin kanayan yaraları ve yumuşak karnı olan adaletsizlik, hukuksuzluk gibi mevzular konu olmuştur.
mustaitbiradam
zirvenin gündemi daha sonra, bu dünya-öbür dünya kaosu ve bu düzlemdeki insan edinimleri; evrim, seküler yaşam ve taassup yaşam üçgenindeki açmazlar; rüyalardaki anlam kargaşaları ve bunun dünya gerçekliğindeki yansımaları ile astral seyahat, gaip ve paranormal olaylar hakkındaki kazanımların insanları psişik bağlamda ne derece etkilediği gibi mevzulara kaymış, kafayı sıyırmadan ve kafalar daha fazla zirve yapmadan olaysız bir şekilde sona gelinmiştir.
akillibirdeli
Olaysız bir şekilde sona geldiğimizi zannetmiştik; fakat kapitalist, emperyalist, illüminatist gizli güçler tarafından takip edildiğimizi ve buna yol açanın da yazmış olduğumuz fantastik bir öykü olduğunu öğrendik. Bir takım belgeler ile bize ulaşan gizli güçler zatıalimizi oldukça şok etmiş bulunmakta. O kadar paranormal olay konuştuktan sonra bu olasıydı aslında...
criminalwhiterabbit
enrtyleri okuyupta hiçbişey anlamamak. sarhoşken mi zirve yapıldı acaba. gizli mesajlı konuşmalar gibi. diğerleri anlamasın şişşştttt!!! istanbul olursa herkese benden vodshot.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol