confessions

kopukgitarteli

- Yazar -

  1. toplam entry 15
  2. takipçi 1
  3. puan 3263

gelişmiş ülke sıkıntıları

kopukgitarteli
halkın referandumda yeni bayrak tasarılarını beğenmeyip eski bayrağın kullanılmasını oylaması (bkz: yeni zelanda)

halbuki mayıs 2015 ten bu yana, son 4'e kalmasa bile, halkın yolladığı tasarılar arasında gözlerinden lazer çıkaran kiwili (kuş olan kiwi) bayrak bile vardı.

lanet olsun, ömür boyu avustralya ile karıştırılacaklar.

kaynak: http://www.bbc.com/news/world-asia-35878485

sinemada seyredilen ilk film

kopukgitarteli
(bkz: space jam)

sene 1996, yer pretoria-güney afrika, peder beni ilk defa sinemaya götürüyor. 90lı yılları kasıp kavuran (bkz: micheal jordan) ve (bkz: chicago bulls) 'un etkisi altında olmam nedeniyle sorgusuz sualsiz bu filmi seçiyorum. daha sonra üzülüyorum, pedere zorla çocukca bir film izlettiğim için. insan seneler sonra anlıyor babaların yaptığı fedakarlıkları. duygulandım lan...

boss me50

kopukgitarteli
tek tek distortion'ımı, noise suppresor'umu, delay'imi, reverb'ümü, wah'ımı almakla uğraşmak istemiyorum ve dijital göstergeler beni deli ediyo diyosanız parasının hakkını veren nadide gitar processoru. + / - lere basmak yerine yağ gibi kayan kontrol düğmeleri sayesinde (bkz: steven wilson) gibi ayak parmağıyla canlı ayar yapmak isteyenler için birebir.

ton konusunda maymun iştihalıysanız bu kesinlikle en seveceğiniz oyuncağınız olacak. pis metalden başlayın, sonra bi blues çekin, üzerine psychodelic fuzz'la cilalayın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol