sinemada seyredilen ilk film

essdementh
güle güle idi yanlış hatırlamıyorsam.çok güzel filmdi çocuktum daha ...ağlamak ayıp gelmişti heralde o yüzden sıkmıştım kendimi çok , boğazımın yandığını hatırlıyorum film boyunca .
mnd802
iyi geceler öpücüğü. hayran kaldım resmen. yıllar sonra izliyim dedim. bu muydu oldum. ama o heyecan tarif edilemezdi. tren üstüme geldi resmen.
mnd802
iyi geceler öpücüğü. hayran kaldım resmen. yıllar sonra izliyim dedim. bu muydu oldum. ama o heyecan tarif edilemezdi. tren üstüme geldi resmen.
beklentisinemasi
izmir'de adını hatırlamadığım bir üç film birden sinemasında "ismet bu ne kısmet"i izlemiştim, diğer ikisini hatırlamıyorum bir tek atıp çıkmıştım.
alexis will survive
uçurtmayı vurmasınlar. 1989 izmit altınnal sineması. öncesinde peder beyin ısmarladığı et dönerin tadını hala unutabilmiş değilim, çünkü o dönemlerde dışarda yemek yemek hiç yapılmayan bir aktiviteydi :)
kopukgitarteli
(bkz: space jam)

sene 1996, yer pretoria-güney afrika, peder beni ilk defa sinemaya götürüyor. 90lı yılları kasıp kavuran (bkz: micheal jordan) ve (bkz: chicago bulls) 'un etkisi altında olmam nedeniyle sorgusuz sualsiz bu filmi seçiyorum. daha sonra üzülüyorum, pedere zorla çocukca bir film izlettiğim için. insan seneler sonra anlıyor babaların yaptığı fedakarlıkları. duygulandım lan...
simplist
bilgi sözlük yazarlarının sinema salonunda izledikleri ilk filmleri konu alan, verilen cevaplarla yaş tahminleri yapılması muhtemel anket/soru/araştırma/tespit başlığı.
"keloğlan" filmiydi ilk hatırladığım. sene olarak net hatırlamasam da, rüştü asyalı oynuyordu ve ergenlikten henüz çıkmış yaşlardaydı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol