confessions

uluggokboru

- Yazar -

  1. toplam entry 11
  2. takipçi 2
  3. puan 3291

polis özel harekat

uluggokboru
kurulduğu günden bu yana türk milletinin yanında olmuş, vatanı her türlü embesilden ve asalakdan arındırmak için ant içmiş, bu uğurda canlarından ve rahat bir hayattan vazgeçmiş her biri birer yiğit olan insan topluluğu. bu vatanın gerçek sahibi olan bizler için hainin ve soysuzun karşısında aşılmaz birer bent olmaya dün olduğu gibi bugün de devam etmektedirler. ailem içerisinde de mensubu olan kimseler ile tecrübe ettiğim üzere bazı lüzumsuzların idda ettiği gibi kültürsüz cahil kimseler değillerdir. bir tek pöh için değil bütün kolluk kuvvetlerimiz aziz türk milletinin gururudur, alnının akıdır, iftiharıdır.

geride bıraktıkları yetimlere yaratıcıdan yardım ve iyilik diliyorum. ailelerine sabır diliyorum. vatan onlara minnettardır. sıktıkları her kurşun rast gelsin.

intihar etme sebepleri

uluggokboru
nihayetinde birgün öleceğini bilmek. filmin sonunu bilen kimse filmi izlemekten zevk almaz. yarın olacağına bugün olsun diyerek bu hayattaki türlü uğraştan elini eteğini çekme isteği. ahiret inancı bu kısayolun önünü keser işte. hesap verme ve cezalandırılma korkusu hayata bağlar sıkılmış ruhları. soluk al ve soluk ver bu ritmik düzen nasıl olsa birgün bitecek. o yüzden çok da şii etmemek lağzım ellaam

kut almak

uluggokboru
kutlu kimselere örnek olarak

tomris katun
tengrikut metehan
kür–şad
ilteriş kağan
attila
cengizhan
emir timur
fatih sultan mehmet han
mustafa kemal atatürk
...

şeklinde uzayıp giden bir listeye sahiptir. hepsinin tini şad yeri uçmağ olsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol