ygs 2016

0 /
vesege
2010 da girmiştim. ne sular aktı köprünün altından. hileler, hurdalar, çakallıklar. umarım herkes gönlündeki bölümü gönlündeki şehirde okur. bu arada üniversite hayatı liseden çok farklı gençler. hazırlıklı olun.
birgezegenli
ne olacağı belli değil. niye mi? kolay olur diye düşünüyorum. büsbüyük devlet adamlarımız belki, işte dershane yoktu çocuklarımız acayip sonuçlar yaptı, bakın nasıl gözel gözel sonuçlar vaaa, diyecekler. yıllardır birinciler ya 159 ya da 160 yapıyordu ancak geçen yıl birinci 151 yapmış. şimdi sonuçlar açıklanınca görün gümbürtüyü. acaba ben mi komplocuyum? abi milletin aklının ayarı gitti, şüpheciliğin tropikal yağmurlarında yıkıyorlar bizi her gün.
rivendellli
bu sınava 2 defa girmiş olmamla birlikte bu sene tekrar gireceğim sınav. hem kendimi tekrar test etmek hem de soru tiplerini görmek için. heyecan tabii ki yok.
beeblebrox
2010 yılında ilk kez bize uygulanan sınav. bu sene de kardeşim girecek. umarım herkes hakkı kadarını alır, emek hırsızlığı olmaz.
nacres
geçen sene grip nasibini alanlar grubundan olduğum sınav sistemi. umarım bu sene güzel olur. herkese başarılar..
hostage
ikinci senesinde kazanan biri olarak çok büyütmeyin derim. gerçi çok büyütmediğim için 2 sene sürdü kazanmam ama olsun. en azından stres yaşamadım.
kitap21321
yarın taklaya gelmezsem çok güzel bir hikayeye konu olacak sınav. 4. ye girdiğim insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş lafını hayatıma sokan olay.
ekleme: saatler ilerledikçe kontrolsüz bir strese sokan sınav, dediğim gibi taklaya gelmezsem üniversite ve üniversite sınavı adına çok güzel bilgiler ekleyeceğim çok insanın faydalanabileceği.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol