confessions

nymphetamine

- Yazar -

  1. toplam entry 33
  2. takipçi 1
  3. puan 45725

gençkan

nymphetamine
kendimi kontrol edemiyorum parçası baş yapıttır bence.klasik gitarı sadece baş parmakla çalıp electro gitar sesi çıkarması ayrıca bir gitar virtozü olduğunuda gösterir kendisinin. parçanın sonundaki o soloyu si mojör ve bareli do basarak nasıl attığını alexi laiho ve kerry king dahi çözememiştir.

esp

nymphetamine
jockson’un maddi sorunları ile el değiştirmesinden sonra slayer,megadeath,metallica,children of bodom gibi grupların kullandığı bir gitar markası olmuştur. ayrıca dimmu borgir,arch enemy,soulfly gibi bir çok metal grubunda kullandığı kamyoncu taşşağına sahip bir markadır.

washburn

nymphetamine
1876’da klasik gitar üretmeye başlayan washburn pantera,kiss,iron maiden gibi gruplarında zaman zaman kullandığı bir markadır.şu anda piyasada 200$ civarında satılan washburn x serisi yeni başlayanlar için ideal bir gitardır. emg manyetikli el yapımı 2000$ dolar civarı gitarlarıda mevcuttur.

gitar kırmak

nymphetamine
izledikten sonra oturulup gitar için ağlanılan, kırana ettiğimiz küfürlerinin sonunu getiremediğimiz bir eylemdir. kıranların çoğuda bunu el yapımı gitarlara ve jackson fender esp gibi markalara yaptığı için ekstradan ebesine 2 posta daha gitmemize sebep olan davranış.

teoman

nymphetamine
bestelerinin çok iyi olduğunu düşündüğüm bir ’müzisyen’dir. eleştrilen, ahlaksız ve boşvermiş olarak bakılan bir hayatıda olmasa o sözleri yazabileceğine inanmamıyorum.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol