gitar kırmak

alos
yeni gitar calmayi ogrenen kisinin yaninda kalmak zorunda kalan kisinin kendini yapmaktan alikoyamadigi davranis bicimi.
bloody mary
matthew bellamy’nin genelde her konserden sonra yaptığı eylem..çok tasvip etmesem de onda iğreti durmamakta..
bir de avril lavinge gibi asi kızların kliplerinde ’ben asiyim,ohh çok çılgınım,gordunuz mu gitar bile parçalarım..oh yes’ havası katmak amacıyla yaptıkları eylemdir.
nymphetamine
izledikten sonra oturulup gitar için ağlanılan, kırana ettiğimiz küfürlerinin sonunu getiremediğimiz bir eylemdir. kıranların çoğuda bunu el yapımı gitarlara ve jackson fender esp gibi markalara yaptığı için ekstradan ebesine 2 posta daha gitmemize sebep olan davranış.
capt it all
kimilerinin sadece hava maksatlı yaptıkları eylem...

lan denyo, kimi gitar bulamıyor, bulsa da kıyıp çalamıyor, seninki ne denyoluktur ki kırıyosun gitarı... ne bok geçiyor eline?

fakat bunu tarz edinmiş üstad mertebesindeki, eli öpülesi müzisyenlere bir diyeceğim yok, onlar müziğin, dinleyicinin ruhuna uyması bakımından yapıyorlar bu eylemi.
4ever
kurt cobain bir aciklamasinda gitar kirma eylemini daha önceleri caldiklari berbat gitarlarla yaptiklari güzel müzige ve sarfettikleri enerjiye endekslemis.buna ek olarak güzel bir gitarla ve iyi bir sistemle yapilan müzik sonrasi tatminkarligin disa vurumu olarak nitelendiriyor.

müzikle ugrasanlar bilirler.cok iyi bir performans cikardiginizda aletleri firlatip kendinizi yere atmak istersiniz.İste bu futboldaki gol ün orgazm oldugunun aciklamasinin müzik versiyonudur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol