confessions

netman

- Yazar -

  1. toplam entry 51
  2. takipçi 1
  3. puan 45976

domuz eti

netman
islam tarafından yasaklanmış olmakla beraber yurt dışına çıkma durumu olanların ister istemez yemek zorunda kaldığı bir ettir. ayrıca avrupanın en buyuk domuz yetiştirme çiftliklerinden biri de eskişehir yakınlarındadır.

21 ağustos 2005 formula 1 istanbul grand prixi

netman
yarış sırasında haberciler bir kıraathaneye dalar... içeride amcam tek başına formula 1 i izlemektedir konuşmalar şöyle:
-iyi günler yarış heyecanlı mı?
-evet evet çok heyecanlı
-hangi takımı tutuyosunuz siz?
-beşiktaslıyım ben....!!!
-oyle değil formulada yani
-haaaa alonsoyu tutuyom ben
(ve haberciler apar topar kaçar)...

dini sorgulamak

netman
dini sorgulamak mantıklı karşılanabilir çünki bir yaratıcı tarafından insana zeka verilmiş. bu yüzden körü körüne bazı şeylere inanmayı doğru bulmuyorum belki de insanlara dini sorgulatan din kavramının dogmatik ve baskıcı tutumudur ve dini sorgulayan herkes dinden çıkmıştır diye bir durum da söz konusu değildir.

gerbil

netman
çöllerde yaşayan faremsi hayvan. her ne kadar kimsenin hayatı boyunca hiç bir işine yaramayacağını bilsem de yinede bu bilgiyi vereyim: bu hayvanlar çölde susuzluk sıkıntısını gidermek için uyurken yanlarına kuru tohum koyarlarmış ve bu tohum havadaki nemi emermiş gerbil uyanınca bu tohumu yiyerek su ihtiyacını giderirmiş.

liverpool

netman
ülkemizde oynanan şampiyonlar ligi final maçında ikinci yarıya 3-0 yenik başlamış olmasına rağmen 90 dakikayı milan ile 3-3 beraberlik durumuna getirmiş ve penaltılarda da kupayı almış takımdır. milan hayranı olan kız arkadasım sinirden delirecekti neredeyse ve çok kral bi iddaa kazanmış oldum. her zaman minnettar kalacağım.

samanyolu tv

netman
cizgi filmleri bile dinsel iceriklidir. sirinler isimli cizgi filmde "laa ilahe illallah" diyerek danseden sirinler gormustum.. ve bir arkadasin soyledigine gore he-man golgelerin gucu adina yerine "allahim bana guc ver" diye bagiriyormus...

slipknot

netman
en begendigim grup kendileri... sahne performanslari gorduklerim arasinda en iyisi. aslinda nu-metal yaptiklarini iddaa ediyorlar ama brutal sarkilari daha fazla. 9 kisilik muazzam bi grup keske burda konserleri olsaydi diyorum... bateristleri disinda 2 de davul var. metal dinlemeyene sadece gurultu gelecektir ama bence harikalar.

hey küçük bakar mısın

netman
kucukken her cocuk tarafindan duyulmus laftir. genelde mahalle buyukleri ayak islerini yaptirmak istedikleri cocuklara boyle hitap eder. bunu kendine yediremeyen genclik de buyudugunde kendinden sonraki nesile boyle yapar iste boyle uzar gider bu olay.

sevgiliyle ders çalışmak

netman
ders calisarak baslanir ama sonu pek oyle bitmez...
-bak canim anladin mi sinus 2. bolgede artiymiiiss
-cok guzelsin...
-evet simdi sen de kotanjant nerde arti onu soyle bakalim??
-sensiz yasayamam...
-ya tamam ben de ama derse donelim
-uff birak yaaa ders mers ne simdi
-yaaa cok okuzsun ya ben gidiorum
-sktr beaa senle mi ugrascam
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol