confessions

karen

- Yazar -

  1. toplam entry 9
  2. takipçi 1
  3. puan 45492

ust uste uc kez aynı sikki işaretleyince kıllanmak

karen
bilinçli bir şekilde soruları yapıp, tam sınav kağıdını verirken 5 tane e seçeneğini üstüste olduğunu görüp, çaresiz bir şekilde kağıdı verdikten sonra, sonuçlar (1 hafta sonra) açıklanana kadar kendini yiyip bitrme eylemidir. ayrıca öss çocuğuyken sınawın ilk 30 dksı sonrası dershaneyi kırıp sefgiliyle buluşmak isteyen bilinçsiz gençliğin bilimum taktiklerinden biri olarak d gösterilebilir. nasıl olsa %20 doğru cevap anlayışıyla uygulanır.

mahalledeki dedikoducu komşular

karen
günümüzde metropollerde bu tarz komşulardan pek kalmamıştır ama yer yer bazı şehirlerimizde hala görülebilmektedirler. bu cinsler genelde genç evlatlarımızn başını yerler. koloniler halinde yaşarlar. üremeye yönelik büyük atılımları vardır. yeni emekli olmuş annelerinize sahip çıkın aralarına almaya çalışabilirler. yaşları 45-65 arası değişir. günü birlik toplantılar yaparlar. hala çözemediğim gün diye adlandırdıkları bir ayinleri vardır. bu günlerde pastalar börekler hazırlanıp sabah sabah seda sayan izlenir.
çok bilimsel oldu bah :d

öğretmen öğrenci diyalogları

karen
+şimdi çocuklar siz peygamber olsanız 40 yaşında oturaklaşmış bir hanımefendi mi alırsınız, yoksa 18 yaşında hoppala bir genç kız mı alırdınız???
- hocam siz??
+beni karıştırma olum o peygamber ?

(sıradan bir din dersi.. biz yine uykularda. kafamızdan zzz harfleri yükselirken...)

sen sadece tahtaya bakıp herşeyi defterine yazdıın için dill , sessizce yazdıın için yerini değiştiriyorum..

(öğrenciyi suçlayacak bi sebep bulamayan ö.ö. diyoloğu :d )

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol