ust uste uc kez aynı sikki işaretleyince kıllanmak

sinanhalac
öss olsun, deneme sınavı sınavı olsun, optik forma kodlanan sınavlarda yaşanan bir durumdur bu. süper gidiyordur sınav, çatır çatır çözüyorsunuzdur soruları ama optik forma bir bakarsınız alt alta üç tane aynı şık gelmiştir, hemen üç soruyada tekrar bir göz gezdirirsiniz ve mutlaka bir tanesini değiştirirsiniz de. sınav sonucu gelince ne hikmetse üç değil dört tane alt alta aynı şıkkın doğru olduğunu görür yıkılırsınız ama bu huydan da vazgeçemezsiniz.
blackpresser
kıllanıpta bir taraftanda hepsini aynı şık olarak işaretlesem kaç puan alırım sorunsalının akılda belirmesine sebep olan hadise.
maliyeci
hemen ardından "ulan bunu hazırlayanlar böyle düşünmemi isteyip beni şarşırtıyorlar" diyerek dördüncüsü de gönül rahatlığıyla işaretlenir.
capt it all
"ulan kesin biri yanlıştır bunların" deyin akla bir şüphe getirir efenim bu. ne yapar ne eder birini başka şık yaparsınız. ama içinizdeki o şüphe daha da artar, "ulan yoksa doğru muydu" gibilerinden. lanet okunarak 5-10 soru aşağıdan başlanır, bu size cevapları kontrol edene kadar geçici bir rahatlık hissi verir.
karen
bilinçli bir şekilde soruları yapıp, tam sınav kağıdını verirken 5 tane e seçeneğini üstüste olduğunu görüp, çaresiz bir şekilde kağıdı verdikten sonra, sonuçlar (1 hafta sonra) açıklanana kadar kendini yiyip bitrme eylemidir. ayrıca öss çocuğuyken sınawın ilk 30 dksı sonrası dershaneyi kırıp sefgiliyle buluşmak isteyen bilinçsiz gençliğin bilimum taktiklerinden biri olarak d gösterilebilir. nasıl olsa %20 doğru cevap anlayışıyla uygulanır.
van ness
aslında normal olan ama öss e de yapıldığında stres yapan şey dört şık yapınca kesin işkillenilesi durum. dersanede öğretilene göre öss de dört şık arka arkaya gelmez.
discordia
ciddi kasıntı sebebidir.o üç soru defalarca kontrol edilir.eğer hala cevap aynıysa tekerlemeyle sorulardan biri seçilir ve şıkkı değiştirilir.
gerzekparatoneri
sinav hissiyatinin cilvelerinden bir tanesidir. oss de daha cok yapilan bir davranis olmakla birlikte ilerleyen zamanlarda tabi olunacak tum sinavlarda ayni paranoyayi yasamak muhtemeldir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol