confessions

afacan

- Yazar -

  1. toplam entry 40
  2. takipçi 1
  3. puan 45850

ilker yasin

afacan
randers-fb maçında oyuna tofting girince ilker yasin hemen bu oyuncu ile ilgili bir anımı anlatayım dedi. bildiğimiz gibi anı, genelde içinde bizimde içinde olduğumuz geçmişte yaşanan bir olaydır. neyse ilker yasin’in anısı şöyle: tofting 11 yaşında iken babası tofting’in önünde önce annesini vurmuş sonrada kafasına silahını dayayıp intihar etmiş. burada yaklaşık bir 30 saniye duraladım. ne yani ilker tofting bu olayı yaşarken sen oradamıydın? bu olay nasıl senin anın olur? ah ilker yasin ah!

mi

afacan
miyokart infarktüsünün kısa yazılmış hali. en son gs uefa şampiyonu olurken yanımızda ki bir fenerli arkadaş geçirmiştide şaka yapıyor sanmıştık.

fenerbahçe yi değil yunan takımını desteklemek

afacan
doğru bir harekettir, şöyle ki fener nasıl olsa önüne gelenden 5 yeyip galatasaray, beşiktaş, kayseri gibi takımların uğraşıp didinip kazandığı ülke puanımızı düşürecektir. oysa yunan takımı isviçre bulgaristan gibi bizimle 16 cılık için yarışan takımları yenecek ve türkiyenin avrupaya bir kaç takımla katılmasını sağlayacaktır. o halde aklın yolu birdir. fenerin bir an önce elenmesi için kore, orta afrika cumhuriyeti, finlandiya gibi kim çıkarsa çıksın rakibi desteklenmelidir.

fenerbahçe nin suratına atilmis en büyük tokatlar

afacan
1-galatasarayın uefa kupası ve süper kupayı alması
2-gs’ın lig bjk’nın kupa fenerbahçenin yayla kupasını aldığı 2005-2006 sezonu
3-önce cannes sonra van sezonu
4- 6 yabancı ile sahaya çıktığı maç
5- pendik, mtk, aydın, vs vs vs
6-şampiyonlar liginde sıfır çekmek
7- uefa kupasında sıfır çekmek (bu yıl nasip olursa)
8- sigma oloumuc
9- veselinoviçin 5 atarız diyip ertesi gün 5 yediği beşiktaş maçı
10- fenerbahçenin oynadığı her avrupa kupası maçı

akıl dolu gol

afacan
spor spikerleri ve yazarlarının çok kullandığı anlamsız bir sözcük öbeği. yani bir gol nasıl akıl dolu olabilir? olsa olsa akıllıca bir vuruş yapılmış ve akıllıca atılmış bir gol olabilir.

uefa kupası gruplarında sıfır çekmek

afacan
ukdeci bilgicin doldurmaya korkttuğu ve muhtemel seri negatif oy veren ibne nin hit yapacağı entry. fenerbahçeden şampiyonlar liginden sıfır çekmek başarısından sonra beklediğimiz olağanüstü ikinci başarı. böylece rekorlar kırmaya meraklı medya ve fenerli arkadaşlarımızın yeni bir rekoru olabilir bu. birde intertototoya katılmaya korkan zihniyet vardır ki, buda mustafa denizli zamanında fenerbahçe tarafından başlatılmış bir akımdır. neyse ki kayseri tarafından kırılmış türk futbolunun önü biraz açılmıştır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol