fenerbahçe yi değil yunan takımını desteklemek

0 /
afacan
doğru bir harekettir, şöyle ki fener nasıl olsa önüne gelenden 5 yeyip galatasaray, beşiktaş, kayseri gibi takımların uğraşıp didinip kazandığı ülke puanımızı düşürecektir. oysa yunan takımı isviçre bulgaristan gibi bizimle 16 cılık için yarışan takımları yenecek ve türkiyenin avrupaya bir kaç takımla katılmasını sağlayacaktır. o halde aklın yolu birdir. fenerin bir an önce elenmesi için kore, orta afrika cumhuriyeti, finlandiya gibi kim çıkarsa çıksın rakibi desteklenmelidir.
nofear
fener’e aziz yıldırımdan dolayı gıcığım ama fener edirneden dışarı çıkınca üzerinde fener forması görmüyorum milli takım forması görüyorum inşallah sizinde gözleriniz öyle görüyordur,bir beşiktaşlı
ya basta viva zapatista
maksat fenerbahçe’ye karşı durmaksa bunun yunan ya da başka bir halkın takımı olması arasında fark yoktur.mantığın yunan düşmanımızdır ama fenere karşı onu bile destekleriz tarzında ırkçı bir söyleme sahip olduğu görülebilirse bu son derece tehlikeli ve yanlış bir söylemdir.
ahmet efendi
dedelerimize açıkça düşmanlık etmiş ve şu andada bizlere açıkça veya gizlice düşmanlık etmeye devam eden hiç bir milleti ve onların hiç bir takımını her ne sebeple olursa olsun desteklemek düşünülemez bile.
nihilist
yunanlılara karsı soz konusu olan faşist tutumun ne kadarda salakca seylere yol acabilecegini bir gostergesi. yazar kisi demektedirki; yunan olmak okadar kotu ki bu nasıl bir nefrettirki fb ye karsı duyulan allaan yunanı bile destekliyorsunuz.

gercek ise: fb vs. diger takımlar sadece naif bir cekismenin gobegindediler ve her aklı basında fanatik bir yunan takımını fenerbahce’yi sevmedigi icin destekleyebilir...
akhillius
türklüğünden şüphe duyacagım arkadasların yaptıgı olay. hangı turk takımı olursa olsun edirne’den dısarıda ıse destkelemek boyun borcudur.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol