confessions

koalli ni

- Yazar -

  1. toplam entry 8
  2. takipçi 1
  3. puan 45478

ruhsuz

koalli ni
onemsemedigi icin tepkisiz kalanlarin,sorumlu hissetmedigi icin kilini kipirdatmayanlarin bir diger adidir.ama kisi icin bu tanimlama genellenemez asla, cunku sadece belli durumlara karsi ruhsuz olunabilinir. kisinin igisini ceken ya da onu rahatsiz eden bir konu mutlaka mevcuttur bu hayatta herkes icin ayri ayri basliklar olasa da ruhsuz olmanin genel bir durus olmasi imkansizdir.

kaybetmekten korkmak

koalli ni
gunde mutlaka bir kez cantami telasla karistiririm ve mutlaka kaybetmekten korktugum telefonumu yerli yerinde bulurum buna hala alisamadim hep kayboldu telasiyla ayni seyi yapmak... oysa aslinda hep icten ice bilirim kaybolmadigini.telefon yalnizca bir ornek bunun gibi soyut ve somut anlamda hep korkarim kaybetmekten biseyleri...belki de kaybedebilecek olma korkusu,su anda sahip olunanlarin farkina varmamiz icin gerekli bir duygu ama tabi abartmamak sartiyla.

uzun tırnak

koalli ni
"bu gunlere tirnagimla kaziyarak geldim."seklinde bir yorumdan yola cikarak tirnak uzatmanin,hayati duz bir duvara benzetip hep tirmanma ihtiyacinda olanlarin ve ozellikle temsili bir guc sembolu olarak yaptiklari bir eylem oldugunu soyleyebiliriz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol