uzun tırnak

koalli ni
"bu gunlere tirnagimla kaziyarak geldim."seklinde bir yorumdan yola cikarak tirnak uzatmanin,hayati duz bir duvara benzetip hep tirmanma ihtiyacinda olanlarin ve ozellikle temsili bir guc sembolu olarak yaptiklari bir eylem oldugunu soyleyebiliriz.
mad
x.veysel o tırnakların hali ne öle
y.gitar çalıorum hocam ben
x.aaa ölemi??yarınki derste bize bişiler çalarmısın
y.tamam hocam yarına keserim tırnakları..
pessimistic
kafa,bel,göt kaşımak için kullanılan araçtır..kimi erkek kişilerin yol sokak ortasında kadınlara karşı cinsel organları kaşımak için uzattığıda sıklıkla gözlemlenmiştir.
goetica
boyutları katır tırnağı uzunluğuna ula$tığında ve o uzunluğa kırmızı oje surulduğunde "iğrençlikten iğrençlik beğen ey kadın" denilesi vucut $eysi.
ha neysi ben de bilmiyorum.
keza kimisine göre pislikten ibaretken , kimisine göre kadının tamamlayıcı unsurlarından biri.
revenant
akrabalar tarafından "o ne lan öyle aynı it tırnağı" şeklinde ifade edilir."ya ben gitar çalıyorum öyle deme" savunmasına "bıraak yaaa.kes o tırnaklarını ayıptır olm" diye cevap gelir.burun karıştırma,göbek deliği kurcalamada ve "lan sırtımı kaşısana olm uyuzmu olduk ne?" gibi arkadaş durumlarında çok işe yarar.
darklord
klasik gitar çalan erkekler`in de sağ el tırnakları uzundur. mecburiyet değildir ama pena ile uğraşmaktan bin kat daha iyi olduğu için kısmi bir mecburiyeti vardır.
elma sekeriiii
kimi kadınlara çok yakı$ır, kimilerine ise hiç yakı$maz.
bazı kadınlar ise uzatmaya çalı$ır, ama o kadar pis kullanır ki tırnaklarını; görenler allah a$kına uzatma diye yalvarırlar.
elinden yemek yenmez su içilmez vallahi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol