confessions

cmj

- Yazar -

  1. toplam entry 18
  2. takipçi 1
  3. puan 45565

cmj

cmj
internet aleminde lakabi ya cekirgems ya da cmj olarak bilinen nisan ayinin ortalarina dogru yazarliga kalkismasiyla bilgisozluk’e kaydolmus, sahsiyet. kendisi eminim oturmus diger tanimlari bekliyordur.

tiki türkçesi

cmj
gordugum yerde, herhangi bir kesici aletle parcalara ayirmak istedigim ne hikmetse bazen $aka olsun diye "oha felan oldum yani ehehe" dedigim ve etraftaki kesici-delici aleterle kendime zarar vermeyi aklimdan gecirten, gunumuz insaninin kat kat zekaca alti mahluklarin kullandigi turkcedir.

bu bir mafya dizisidir

cmj
bu yazi genelde birbirine okuz misali bakan, 2 dakkada bir kadrodaki gereksiz ya da maasi yuksek kisileri diziden cikarmak icin, senaryoda adam vurma sahnesi eklemeye yeltenen yonetmenlerin ve senaristlerin dizilerine konana uyaridir, buradan cikarilanalar:
-bu bi cok gerzek bir dizi izlemeyin
-cocuk hatta lise cagindakilara bile izletmeyin cunku arkadaslarinin da bir kafasi bir dinleme kapasitesi var dedirten ozellikle turkiye’de yapilince kirolugun tavani delip gecdigi korkunc otesi dizilere utanmadan yazilan cumlecik.

dumur

cmj
ce$itli cekimleri vardir "dumur" sozcugunun:
-dumurdan dumura ko$mak
-dumur denizinde orkinos olmak
-dumura ugramak
-dumur olmak
-dumurun alasi olmak
-dumurdan dumura du$mek
-dumur falan olmak yani..(tikky versiyonudur)
...
bu $ekilde sonsuza kadar sacmalayacaginiz bir kelimedir dumur en komigi ise gecenlerde arkada$in birinin bana "ulan olum bi de disipline verilirsek dumurlardan dumur begen demesi olmustur"
en sik kullanilan kalip ise "dumur oldum abi!" $eklinde verilebilir.

rock n coke 2005

cmj
anket listesini gorunce dudaklarimin ucukladigi ve "avril gelsiiiiiiiiiiin" diyenlerin anket sonucu aril lavigne ne ciksa dumura ugrayip 3’un birini alacagini dusundugum rock’n coke 2005’e gidecegim derken ingilizce de "i’ll go to rock’n coke 2005 festival" seklinde belirsiz gelecek zaman kullanilan bu yil super gececeginden biraz kuskulandigim ve babamin sanatci dj olarak katilacagi festival.

michael jackson

cmj
"www.mjturkfan.com" isimli turk hayranlari toplulugu sitesi ise kendi kisisel sitesi tarafindan taninan tek turk fan sitesisidir. her ay 2-3 kez cesitli sehirlerde bulusma etkinlikleri duzenlenir.

jaws

cmj
izleyen insanlarda yosuna gidememe(mesela ben), aciklarda yuzememe, hatta denize girememe korkulari yaratan bilhassa korku ve gerilim filmlerine bayilan insanlarin izlemesi gereken film.

hayvan dostu

cmj
1.hayvan beslemekten hoslanan, onlara karsi abi, kardes, cocuk, gozuyle bakan onlari insanlardan cok seven iyimser kimse.

2.sokaklarda cirit atip kameraman, yoldan gecen adam vb. kisilere saldirarak televizyonda gorunmeye calisan insan ve hayvan otesi varlik.

kurtlar vadisi

cmj
icerisindeki her ki$i buram buram kin, nefret, oldurme hirsi, para, silah, kelimelerini cagristir seklinde kafama yazdigim ne hikmetse 100.000leri ekran basinda kipirdamadan kalmaya surukleyen antikunti bir dizi..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol