tiki türkçesi

0 /
abyss
kelimenin son hecesindeki sesli harf ne olursa olsun, mutlaka a harfine donusur. ornek: diyosan (diyorsun) hayvansan (hayvansin).
esek sipasi
falan filan, oha falan oldum, cus oldum, kal geldi, sikil geldi gibi kelime ve kelime obeklerinin sik kullanildigi, ne denildigini anlamak icin 2 saniye dusunmeyi gerektiren konusma stili.kendi aralarinda anlasiyolar valla bize de dalga gecmesi dusuyo.
cmj
gordugum yerde, herhangi bir kesici aletle parcalara ayirmak istedigim ne hikmetse bazen $aka olsun diye "oha felan oldum yani ehehe" dedigim ve etraftaki kesici-delici aleterle kendime zarar vermeyi aklimdan gecirten, gunumuz insaninin kat kat zekaca alti mahluklarin kullandigi turkcedir.
namaz kilan ateist
bu yeni türkçe dilimizi öğrenmek istiyorsanız bağdat caddesi, nişantaşı,akmerkez, arjantin caddesine gitmelisiniz!

hadi pai pai canaam - haydi baybay canım
baba intiharlardayım yaa - çok üzüldüm
elektrik alamadaam senden yane nötrüz annıomsaan- senden hoşlanmadım

oo manita olaylarına girmişn - yeni flort bulmuşsun
öğk gelmek- bıkmak, usanmak
deermişimm sen de yeeermişinn ben de koparmışaam - ...
baba disconnect falan oldum ortamlardan - ...

abee bi haftasonu arjaya gidip kopsak eller havaya yapsaaak.

ohaa falan olduum çok manyak bi pantalooon kendimi satarıım bunun içiiin

ohaa yıvrenç giyinmiş bakarmısaaan

aşkıcıım beni de atsana arabanaaa

fasa fiso
bu dili kullanmak icin yayilmaya musait bir agız gereklidir.dudaklar sekilden sekle girebilmelidir.cunku yıvvraaannccc,coaaanıımmm,seakaaaerrrr gibi binlerce kelime ancak bu sekilde cikabilir.normal insanlarin yapabilecegi bir eylem degildir.tabi bunun yaninda hayata clubber gozluklerin arkasindan bakmak gerekmektedir.bu gozlukler de at gozluklerinden daha dar gorusludur.cadde ortaminda satilmaktadir.
kimlanbu
ne kadar dil varsa hepsinden şatafatlı kelimeler alınır,türkçe`de ne kadar kelime varsa bilimum topu yavşatılır,birleştirilir ve sözcüklere dökülür..bu dili kullanan gençliktir kendisi..gençliği; kendisini farklı sanmasını sağlayan (ki bunu da başarıyo,ne kadar yozlaşmış bi gençliğin habercisi olduğu aşikar) dil çeşididir.ural-altay dil ailesinden geldiği gibi bi rivayet de vardır(sallamayın,yalandır...)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol