confessions

leamania

- Yazar -

  1. toplam entry 16
  2. takipçi 1
  3. puan 4197

böcek

leamania
özellikle nisan ayı ve akabinde coşan hayvanat cinsi.
ve yegane fobim olan tür.
lavabomun altında her daim bu haşeratlara karşı ilacım hazırdır, lakin açık havada gafil avlandığım zaman kendilerine karşı hissettiğim nefret had safhadadır.

muhteşem yüzyıl

leamania
birgün herkesin rol alacağı dizi. figüran olarak bile olsa türkiye nüfusunun bir yüzdesini verebilecek kadar çok kişinin final yapana kadar dizide oynamasını bekliyorum. figüranları bilgisayar efekti ile çoğaltmasalar da biz de oynasak.

migros

leamania
piyasaya sürdükleri nostaljik kutulu ürünler ve 50tl üzeri alışverişte verdikleri indirimli ürün satın alma promosyonları ile gündemde kalmayı başaran marketler zinciri. benim mahellemde macrocenter’ın açılması ile artık sadece sinek avlamaktadır orası ayrı.

cuma gecesi

leamania
sosyal medyada tgif kısaltması ile bildirilerek dünya üzerinde topluca kutlanan günün akşamı. yeri geldiğinde evde ayağını uzatıp film izlemek, yeri geldiğinde dışarı çıkıp içip eğlenmek için üstüne daha uygun bir gece yoktur. işin kötüsü bütün haftanın yorgunluğu ile uykunuz hep en erken bu haftasonu gecesinde gelir.

yağmur

leamania
yağmur hakkında bilimsel açıklamalardan ziyade, yağmur denince aklıma hep beylikdüzü’nde evimin balkonundan izlediğim haluk levent halk konserinde bir anda başlayan yağmura spontane yazdığı şarkı gelir. melodiyi hayal gücünüzle eklersiniz ama "yağ, yağ yağmur, yağ yağmur, beylikdüzü üstüne" diye başlar gider bu şarkı.

dondurma

leamania
her dondurma lafı duyduğumda aklıma hep eski direktörüm gelir. kendisi bir sabah radyoda dinlediği "boşver aldırma sahildeki dondurma" şarkısını bir hafta boyunca mütemadiyen bize söyleyerek bizi dondurmadan soğutmuştur. neyseki travmayı atlattım da yiyebiliyorum artık.

leamania

leamania
bir sözlüğe çömez olarak adım attığı anda kendi nick’ini başlıklar altında görünce şaşkınlığını evde yüksek sesle bağırarak belirtip herkesin dikkatini çeken kişi.

didier drogba

leamania
galatasaray’a gelmeden önce herkesin arkasından atıp tuttuğu, yaşlı diye sövdüğü adamdır. kendisi gelişinin akabinde takımına anında adapte olması, muhteşem gollere imza atması ve haşmetli görünümünün altında yatan iyiliksever ve alçak gönüllü kişiliği ile herkese tükürdüklerini yalatmıştır, yalatacaktır da.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol