kilo vermek

0 /
angelus
bir efsaneye göre göt lobundan birini feda eden bireyler bu yöntem ile istediği sonuca rahatca kavuşabilirmiş. hayırlısı.
salome
o kadar uzulursunuz ki yemek yemegi unutursunuz, akliniza gelmez, biri getirince de midenizde bir agri, bir bulanti, bulantimsi bir agri hisseder reddedersiniz. yemek o girtlaktan gecmez.bir kac gunde hemen kilo verirsiniz durum boyle olunca, sagliksiz bir goruntu ve bol gelen kiyafetlerle, zaten mutsuz olan siz basbasa.
fasa fiso
yaz aylarina ozgu bir aktivitedir.kisin kalin giysilerle bir sekilde sakladiginiz parcalarinizi -evet sizin bir parcanizdir onlar- kendinizden ayirma cabalarinizdir.siz ayrilmak istemeseniz dahi, o kilolarla bir sekilde baris imzalamis olsaniz dahi, dis gucler birlikteliginize engel olur.sizi ayirmak isterler.ve ayrilik vakti gelir...gozlerinizdeki yaslar, su icerek zayiflama isinde kullandiginiz siseler dolusu su ile birliktelik olusturur.iciniz burkulur, belki de acligin verdigi bir istemsizlikle.insan evladinin gectigi en buyuk sinavlardan biridir kilo verme eylemi.
independence
kimi zaman da insanin hic haberi bile yokken kilo verdigi olur.

ornek vermek adina soyluyorum, ne diyet yaparim ne rejim ne de bir ba$ka $ey. bugun farkettim ki haberim bile yokken 5 kilo civari vermi$im.
steroid
yaz aylarında metabolizma hızlandığı için daha kolay gerçekleşen olay.
tabi metabolizmanın hızlanması aynı zamanda daha çabuk acıkmak demek olduğu için burda mühim olan nokta gırtlağa tapa takmaktır.

ayrıca kilo vermek için illa yağları yakmak gerekmiyor. 8 tane müshili 2 bardak buzlu suyla içip vücudunuzda tüm kıllardan kurtulup iyice sümkürdüğünüz zaman da bir miktar kilo verdiğinizi hissedersiniz.
drmkinan
7700 kalori (1 saat koşma yaklaşık 800 kalori) harcadığınızda ancak bir kilosunu verebildiğiniz çok çok zor bir durum.
medulla
yeterince bilgi sahibi olmadan ya da profesyonel destek alınmadan uygulanmaması gereken fiziksel değişim. kilo ve boyu aynı olan bireylerde eşit kilo kaybı görüldüğü halde sadece diyet uygulayarak zayıflayan kişinin, diyetin yanı sıra egzersiz programı da uygulayan kişiye göre vücut yağ oranının daha fazla olduğu görülebilmektedir. bu nedenle vücut yağ oranının düşürülmesi için yalnızca diyet yapmak yeterli değildir. bilinçsiz kilo vermek yağ oranını artırabilir.

fazla kilolardan esasen fazla yağlardan bedeni arındırmak için uygulanan yöntemlerin sonucudur kilo vermek. obezite temelinden bakıldığında fazla kiloların oluşmasında öncelikle hormonal ve fizyolojik bir kusur olup olmadığına bakılmalı ve kişiye sağlık durumuna özel bir kilo verme süreci oluşturulmalıdır. obezitenin en önemli nedenlerinden birinin de yemek yeme bağımlılığı olduğu unutulmamalıdır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol