tembellik

tyche
platon mu söylemişti ’aşk tembel bir kalbin işidir’gibisinden bir söz vardı. bunun arılarla bir alakası yok tabi.
camurhan
bir sonraki ana duraga yürüyerek 7 dakikada ulasabilecek bünyenin kapisinin önünden her 7 dakikada bir gecen tramwaya sevinmesi.
jake blues
"teknoloji ile beraber artmaya başlamış, ve gençlerimizin birçoğunu ele geçirmiştir.." hayır efenim yok öyle birşey, tembellik insanın doğasında vardır.. teknolojiyle falan da alakası yoktur..
kitsch
madalya verilmesi gereken bi meziyettir.misal insanlar burdan taaa oraya nası gidicez ya diye düşünmeselerdi arabayı icad etmezlerdi herhalde.gerçi bana göre burdan taa oraya niye gidesin...duralım isterim ben.tembel insan üretkendir.tembel insanı sevelim koruyalım.
made in heaven
tembellik edebilmek için yapmanız gereken tek şeyin hiçbir şey yapmamak olmasından ötürü hemen hemen her insan tarafından sevilen bir aktivitedir.ancak vücudu fazla alıştırmamak gerekir çünkü hayat boyu tembellik edilebilmesi mümkün olmadığından iş başa düşüp yardırmak zamanı geldiğinde vücut yerinden kalkmak istemez,beynin komutlarına direnir,sıkıntıya sokar insan ruhunu.hiç yardırmak zorunda kalmayıp hayat boyu tembellik edebilecek kapasitede insanlar elbet vardır ancak onlar bizden değildir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol