tek sigaranın 10 kişi tarafından icilmesi

sirinsem gunahim ne
lise yılları aktivitelerinden biri.

ya sigara yoktur,ya da tuvalette içiliyordur(her an basılma korkusu vardır,erkete kurumu henüz keşfedilmemiştir.)

sigara turnike şeklinde herkesin elinde gezer.hızla çekilen fırtlar sonrası sigara 1 dakikadan kısa sürede biter,geride kalan ise yarısından çoğu köz bir izmarit.

ilk 10 fırt yani bir tur sonrası izmarit ezilmiş ve ıslanmış haldedir ve çekilen her nefes boğazı yakar.
shire
bu aktiviteyi gerçekleştirilen arkadaşaların hayvanlık katsayılarıyla orantılı olarak genellikle 6. veya 7. kişiden sonra sırası gelen adama orospu yapılan sigara yerine sikilip ölmüş sigara kalır.
bir de sigaranın ırzına geçilirken hoca tarafından basılıp, yapılan aramada gruptan 3-4 tane zula paket çıkması olayı vardır ki, hocanın verebileceği en güzel ceza gençleri kendi haline bırakmaktır
steroid
nezarete grup halinde düştüyseniz, polise de bi paket sigara için verecek 50 ytl niz yoksa yapılmak zorunda kalınan olay.
armes
öğrencilik yıllarının vazgeçilmez eylemlerinden bir tanesidir.malum öğrenci parası az bi paket sigara alınır on kişi bölüşür son bir tane kalır bu da kardeş payıdır diye on kişi bi nefes çeker sigara neye uğradığını şaşırır.ayrıca öğrenci sigaranın dumanından da yararlanmayı bilir.ortaya çıkan dumanı içine çekerek bi taneyi içmiş kadar olur sonra nefesini geri bırakarak diğer öğrencilerinde yararlanmasını sağlar.
pelagehatun
tarık akan’ın darbe sonrası anılarından oluşan kitabı anne kafamda bit varda anlattığı durumdur. bir dünya kişi bir sigarayı çevirmektedir. tarık akan uzun bir fırt çektiği için kınanır,kendisine kızılır, bunlar onun yaptığından utanmasına, ayrıcalıklı olmadığının kafasına dank etmesine sebep olur.
elene
her sigara içenin başına gelmiş olan durumdur.topluca otururken ortada son sigara kalmıştır ve herkes tarafından döner sonuçta yapacak bir şey yoktur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol