sevgilisine ağda yapan erkek

0 /
betterthan
bu arkadaslar sevgilileriyle her boku paylasma istemelerinin neticesinde ’aaa pipirikcan bak pubik killarin cok uzamis gel sana agda yapalim’ der bu teklifi de kabul eden sevgilisi ile beraber otururlar bi koseye, baslarlar agda yapmaya.
tabi bu noktada eger erkegimiz gay ise ve sevgilisi de dogal olarak erkekse haftalarca surecek bi atraksiyona girmisler demektir.
most wanted duygu
sevgilisinin her türlü ihtiyacini karsilamayi misyon edinmis duyarli erkektir.ya da gelecege yatirim yapan tilkide olabilir zira agda dan sonra muamele fantezileri kuruyor olabilir.
ludingirra
"sevgilisine epilasyon aleti alma hadisesinden bihaber" olsa da her ne kadar, herkesin tuttuğu da yolduğu da kendine.

kadın tüylerini ağdayla temizleme yoluna gitmişse ve kendi de yapamıyorsa bunu, ağda salonlarına gitmesindense erkek arkadaşının yapması -ki eğer midesi kaldırıyorsa- çok da tuhaf değil.

gerçek sevgiden bahsediyorsak, bu tarz şeylerin ilişkide reklam arası olduğunu da akıldan çıkarmamak gerek. zaten temel sağlam değilse, hapşursam da midesi bulanır adamın, o ayrı.

tüm bunlara rağmen ben yine de, period da dahil, kadına özgü herşeyin özel kalması gerektiğinden yanayım, normal şartlar altında en doğrusu da budur. ha doğrusu bu olsa da, sevgilisinin periodunu takip eden ya da ağdasını yapan erkek de anormal kategoriye sokulmamalıdır kanımca.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol