şaşıfelek çıkmazı

kangaroo
en sevdigim dizlerden biridir her yaz defalarca tekrarlanmasina ragmen gene de her yaz izlenir super bir dizidir kendisi yalniz sonu biraz garip biter
bok bocegi
altında çağan ırmak imzası bulunan, kaliteli oyuncular ve oyunculuklarla süslenmiş bir mahalleyi ve mahalle sakinlerinin hayatlarını anlatan dizi..
adrenokortikotropik
942034824 kez oynasın yine izlerim diyebileceğim yegane dizidir sanırım.çağan ırmak’ın ben geliyorum dediği dizidir zannımca,ondan sonra da fikret kuşkan’ı yanından ayırmaz olmuştur ki bence en hoş hadise de budur.kimse durduramaz umarım bu ikiliyi.
rutubet
nedendir bilmem,ismini gayr-i ihtiyari yedi tepe istanbul ve karanlıkta koşanlar dizileriyle birlikte andığım dizidir.
wish you were beer
kaç yıllık dizi, kaç yaşımda izlemeye başladım hatırlamıyorum. fikret kuşkan ozamanlar daha toy delikanlıymış. ah ah.. ne diziydi... hayatımın dizisiymiş de haberim yokmuş. seneler sonra bugün gördüm ve hala izleyebildim, hala yüzümde bir tebessüm oluştu gördüğümde. keşke her şey o dizideki gibi saf ve güzel kalsaydı...
downinahole
dizi buydu işte. bu gerçekten de yapılmıştı.yanından geçmek şöyle dursun, samimiyetini hayal etmekten bile uzak şu an dizi diye yapılan şeyler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol