rdm

0 /
huni delisi
bir an önce çaylaklıktan kurtulmak istermiş gibi görünen ve kurtulduğu anda otomatikman bu entry refere edicek olan bilgiç adayımız. saygılar sunar başarılar diler vs..
van ness
1.askerde psikolojik baltalık yapanların aldığı rapor.
2. sayın bilgicimizdir kendileri başımızın gözümüzün üstünedir.
revenant
açılımı:rehabilitasyon danışma merkezi
aslen psikolojik rehabilitasyon danışma merkezidir(prdm).askerde ateşli silah kullanamaz(ask) raporu alan askerler içinde kullanılır.
rdm
bugün yaptığı mallıklara kendi bile "artık bu kadar da olmaz" diyen bilgiçtir. öncelikle cenenin ceviz gibi olması ba$lığını kıçından anlayıp saçma sapan entry girmi$ (entrysi ı$ık hızında silinmi$) daha sonra #424481 numaralı talihsiz entryi girmi$ (ki bu entry ibret-i alem olsun diye hala yerindedir) son olarak bigi sözlük call center gibi ba$lık açarak (ki bu ba$lıkta ı$ık hızında silinmi$tir allahtan) kendi kendisine "artık oha rdm" demi$tir. ve an itibari ile çömez statüsüne dü$ürülmediği için dua etmektedir.
paulina
düşünmeyi akıl edemediğim bi noktayı gözüme sokarak entry’imi silmemi sağlatan, beni bambaşka biri olarak algılayan, güldürebilen element insanı.
x
açılımı rehberlik ve danışma merkezidir. sosyal kişilikleri bozuk olan yada anti-sosyal olan askerlerin sıklıkla uğradığı birimdir.
wish you were beer
nickime hasta olduğunu söyleyen bilgiç. ahlaksız teklifte bulunmuşluğu bile vardır buradan yönetime bildiririm ziya nickimi bedel karşılığında kullanmak istediğini belirtti. ama olmaz çocuğum kanser olsa da olmaz olmasa da .

edit:tarbiyesizlikte sınır tanımıyor üstelik.an itibariyle ironin olayım senin diyerekten tacizlerini sürdürmektedir.buradan yetkililere sesleniyorum duyun beni yetkililer sözlükte sapık var.bir de üstüne üstlük tehdit ediyor nickimin altına yazarsan.. diye başlayaraktan. (bkz: doktor korkuyorum)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol