parklarda yiyişen türbanlı kızlar

0 /
darklord
kendilerine ehl-i muslim, iyi aile kizi susu vermi$ hanim kizlarimizdir. parklarda, cafelerde, metrolarda ve bilimum acik alanlarda uzerlerindeki kiyafetin neyi temsil ettigine aldirmaksizin yiyisir dururlar. muhtemelen aile baskisi yada cevre baskisi yuzunden boyle giyinmislerdir. insana "musluman kadinlar da insandir ve kar$i cinse ihtiyac duyarlar" cumlesini du$undurur, du$undururken de guldurur. giydikleri temsili kiyafetin amacini bilmeyen hatun ki$ilerin paradox otesi eylemidir.
darth sidious
kendini kiyafetinden dolayi baskida hissedecek insan tarafindan anlasilmasi zor bir durumdur. madem agirligini tasimayi reddediyorsun neden giymeye devam ediyorsun sorusu kafada yankilanirken cevapsiz kalir. insani kendiyle bile celiskiye dusuren olaydir.
uc nokta
turbani sadece kafasinin disina takan insan modelleridir.bunlar icin turban bezden farksiz birseydir.bendeniz kadin programlarinda yemek yapan erkekler disinda en cok bunlardan nefret ederim.
tuchepooh
valla bu tip kizlar ozellikle de normal basi acik kizlardan bile daha rahat davranmaktadir,her zaman her yerde hic farketmiyor onlar icin yiyismenin yeri ve zamani,artik bunlar gibilere ne denir bilmiyorum ama azmis olduklari kesin gibi gozukuyor....
janisjoplin
moda’yi artik gidilemez bir mekan kilan ne erkek ne kadin sinifina sokabilicegim bana hep 3.cins bir cinsiyet gibi gelen bayanlardir.
ozee
sekilcilikten bahsetmek soz konusu cunku bir kere basortusu bir semboldur dinsel inancin ve sacinin gozukmemesi saglanmaya calisinilip namahrem sayiliyorsa ve eger takan siyasal bir amac gutmuyorsa,sacmaliktir.
independence
cinsellik ile insanin giyim tarzini nicin ayni potada eritilmek istendigini henuz kavrayamadim ben.ba$ina herhangi bir ortu alan ki$i cinsel isteklerini de mi ortuyor ayni ortuyle, yoksa bahsi gecen ve cok ayiplanan $ey aslinda cinsellik degil de bu cinselligin parkta bahcede cayda cirada mi ortaya cikartilmasi.tamam bu konuda hemfikirim.umuma acik yerlerde bu tur faaliyetlere ben de cok taraftar degilim, ama bu tur faaliyetler icine giren insanlari "turbanli" yahut "sakalli" $eklinde ayirt etmenin hicbir mantigi yok.
ithilquessir
ismi gecen kisiler tarafindan turbanin bir sekilcilik zorunluluk yada siyasi simge oldugunu gosteren hadisedir. saclarinin gozukmesi ile karsi cinsin nefsini tehlikeye atacagini dusundugu icin takilan turban tahmin ederseniz ki parkin ortasinda sutyenin icine siyrilmis bir el varken gorevini yerine getirememektedir.



oktuys
olay, inanclarini sorgulamadan, ogretileni karbon kagit yardimiyla bilincten uzak bir yere kopyalayan insan yavrusunun inancini icsellestirememesinden kaynaklanmaktadir. bu kisiler, en azindan kendilerine karsi, samimiyet yoksunu olarak akil almaz celiskiler icinde mutlu yarinlara kosmaktadirlar. . ha bunlara bakip da "vay kopegin sictiklari yanin geberin" demek ayipsa da edepli bir sekilde yapilan gozlemin kimseye zarari olmayacaktir . cunku insanlar birarada yasarlar (bkz: toplum) ve bunun icindir ki birbirleri icin soz soyleme haklari vardir. sekilcilik degildir ama olabilir; lafi eden bunyeye gore degiskenlik gosterir, eger kisinin iflah olmaz bir laiklik hastaligi varsa pekala bu tur tespitlerin de arka plani bundan bagimsiz olamaz. ama degil mi ki fikirler carpisiyor, insanlar degil, soylenene bak soyleyene degil. (bkz: ozlu soz sicmak ) ayrica (bkz: belagati yanlis anlamak).
pinkcat
normal,basi acik her bayana olduresi bakislar firlatan,arkalarindan soylenmedik kotu soz ve dedikodu birakmayan,ele gune namuslu,temiz,durust insan numarasi ceken,kendi gibi olmayanlari olesiye elestiren,ama ewden,cewreden uzaklasinca yemedik halt birakmayan insan(cik) turu.bunlarin baska turleri de mevcuttur:icki icen turbanli kizlar .utanma duygusundan yoksun canli turu.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol