müslüman ülkelerin katar'la ilişkilerini kesmeleri

ampermetre
olaylar bizim mahallede yaşanan işlere benziyor. aşağı mahallede "öfkeli sakallılar" diye bir çete var. hüseyin abinin dükkana falan çöktüler. eşkiya çetesi resmen. e bu adamlarda silah milah ne ararsan var. nasıl oldu bu iş diyoruz. meğer şöyleymiş:

şimdi en son saat koleksiyonu için bazı kişilere yardım eden bir arkadaş vardı... adı rıza. temiz çocuktu aslen. önüne yatılacak cinsten. hah bu arkadaş uzak bir mahallenin karakolunda "yakalandı" nasıl olduysa. ufak tefek kaçakçılık işi yapmış meğerse. ama kendisinin üstüne sadece kaçakçılık suçu yüklenmeyecek elbette. bölgedeki sakalı uzun, imanı bomba gibi bir ekip var hani şu öfkeli gençlerden oluşan... o ekibe silah sevkiyatını yapma suçu da itelenecek bu kardeşimize.

silahı satan büyük abi ahmet. parayı veren suudi abi. benzinliği var cadde üstünde. ikisi de hüseyin amcaya uyuzlardı zaten. mahalleden bebeleri çağırmışlar. suudi abi demiş bizim katır necmi'ye "al bu parayı rıza'ya götür" diye. büyük abi de teslimatı bizim uzun recep ile yollamış "al bunu rızaya götür" diye. bu rıza kardeşimiz zurnanın son deliği esasen. aman abilere bişey olmasın diye göt altına gidecek.

olaylar ortaya çıkınca herkes tutuştu tabi. bizim uzun da gidip 23 dakikada "aman abim sarı abim, yok di mi bizim durumda bi değişiklik?" diye sormaya gitti işte geçen. olaydan herkesin haberi var. ama sorsan şimdi kimse katır necmi'yi tanımıyor. ilk şamarı yiyecek belli oldu hayırlısı.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol