muro nalet olsun içimdeki insan sevgisine

ayln
arog’u izlemiş ve en azından gülümsemiş harbi güzel olmuş diyebilen bir kişi için tavsiyem gidin görün gülmekten yerlere yatın

muzo’nun rus bir bağğyandan çocuğu vardır.küçük çocuk rusça konuşur muzo kızar;
-oğlum kaç kere dedim türkçe konuş diye.konuş bakayim türkçe
+şükümü yeee..
-haa ne diyon oğlum sen?türkçe konuş türkçeee !
+şükümü yeeeeeeee..
-he tamam aferim.
independence
bu film ile alakali olumlu bir $eyler yazmayi cidden isterdim ama yok i$te arkada$. ya ben sanattan anlamayan okuzun birisiyim, ya da bunlar sadece yeni parlayan karakterlerin uzerinden seyirciden para toplamak adina yapilan tamamen ticari i$ler.

10 uzerinden puan ver deseler 0 alti puan kullanabiliyor muyuz diye sorarim. ya bi kere filmde final diye bir $ey yok, o ne sikimden final lan oyle. hicbir $ey cozume kavu$madan polis arabasinda biten final mi olur lan?

oyuncular iyi oynami$ ama senaryo berbat. haydi film cekelim, hazirlayin seti demi$ler, set hazirlandigi zaman senarist oturmu$ setin ko$esindeki iskemleye yazdikca bunu oynayin demi$ besbelli.

onca promosyondan sonra ortaya guzel bir $eyler cikar umudundaydim ama i$te, umudum sifira indi. turk seyircisine bu tur filmler degil e$kiya gibi, gonul yarasi gibi, sinav gibi filmler lazim. hem para kazanacak, hem de seyirci verdigi paraya acimayacak. parayi bo$ver, tami tamina 1,5 saatlik zaman israfi ki beklemeyi ve gidi$ donu$ zamanlarini hesaba dahi katmiyoruz.

izlemediysen izleme arkada$im, emin ol kesinlikle zarar etmessin.
mitili
o kadar çok gözümüze sokuldu ki ciddi ciddi izlemeyi düşünüyordum. şansım varmış otobüste açtılar da izledim. yoksa durduk yere 1,5 saatimi harcayacaktım boşu boşuna. zaten fragmanlarında filmi vermiş nerdeyse. farklı ve dişe dokunur pek bir şey yoktu reklamlarda izlediğimden. kısaca bok.
yasakli
film çekiyoruz diye sadece saçmalamışlar. muro karakteri kurtlar vadisinde daha sevimliydi. bu yüzden sanırım iyi bir şey yapılacağını düşünüyodum. ama ne yazık ki berbattı film.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol