muro nalet olsun içimdeki insan sevgisine

independence
bu film ile alakali olumlu bir $eyler yazmayi cidden isterdim ama yok i$te arkada$. ya ben sanattan anlamayan okuzun birisiyim, ya da bunlar sadece yeni parlayan karakterlerin uzerinden seyirciden para toplamak adina yapilan tamamen ticari i$ler.

10 uzerinden puan ver deseler 0 alti puan kullanabiliyor muyuz diye sorarim. ya bi kere filmde final diye bir $ey yok, o ne sikimden final lan oyle. hicbir $ey cozume kavu$madan polis arabasinda biten final mi olur lan?

oyuncular iyi oynami$ ama senaryo berbat. haydi film cekelim, hazirlayin seti demi$ler, set hazirlandigi zaman senarist oturmu$ setin ko$esindeki iskemleye yazdikca bunu oynayin demi$ besbelli.

onca promosyondan sonra ortaya guzel bir $eyler cikar umudundaydim ama i$te, umudum sifira indi. turk seyircisine bu tur filmler degil e$kiya gibi, gonul yarasi gibi, sinav gibi filmler lazim. hem para kazanacak, hem de seyirci verdigi paraya acimayacak. parayi bo$ver, tami tamina 1,5 saatlik zaman israfi ki beklemeyi ve gidi$ donu$ zamanlarini hesaba dahi katmiyoruz.

izlemediysen izleme arkada$im, emin ol kesinlikle zarar etmessin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol