msn de tek kişi için online olmak

faten
cevrimdisi bir şekilde gelen gidene bakarken birden o gelir ,hemen sizde online olursunuz ..

selam dersiniz hemen ,aaa bende yeni gelmiştim der ,sabahtan beri seni bekliyorum demek ıstersınız ,onun yerıne ,kalp kalbe karşidir gibi birşeyler gevelersiniz ..

konusursunuz uzun uzun..

ben gideyim artık dedıgınde ,daha yenı geldın dersiniz..

saate bir bakarsiniz 3 saat olmustur geleli ,sahi ya zaman ne cabuk geciyor senınleyken ?

sonra o gider ,o gidince asagida yanıp sonen arkadaslarınızın msn pencerelerıne bakarsınız ,2 saat once x naber yazmiş ,onu okurken acaba diye dusunursunuz ? acaba o da bana karsi birseyler hissediyor mudur ?

-abi iyi misin der akradasınız ..
+iyiyim iyiyim diye geçiştirirsiniz ,saat kacda dısarı cıkalım der ,tamam tamam dersiniz suursuzca..

dusunulmesı gereken daha onemlı seyler vardır ,en kucuk anlamdan derın asklar cıkarabılme potansıyelı mevcuttur sızde su durumda ..

soyle soyle dedi ,demek ki var bişeyler ,soyle soyle dedı ,yok canım arkadas olarak goruyor benı ,uzun analızler sonucu ruh halınıze gore ,evet abi ona acılmalıyım ya da yok abı o benı ne yapsın dıye dusunursunuz ..

en sonunda gir bi entry gitsin dersiniz ,ama pek onlıne olmuyor ,gorme ıhtımalı de az dıye dusunursunuz ,bosver ,gormesın zaten dersınız sonra ,ask tek kişiliktir dememiş mi zaten şair,ben ondan iyi bilecek değilim ya ..

tek basınıza yasarsınız askınızı ,msn de ,sozlukte ,orda burada ,dusunerek ,dusunerek ve dusunerek ..

cok ılgınc bır duygudur ,her dakıka zıhnınızde ,beynınızde ve ruhunuzda o vardır ,evet evet her dakıka onunlasınızdır ,ama aslında her sanıye onsuz ..

kendı kım butonunuza onun butonuna bastıgınız kadar basmazsınız ,o eksi oy alınca uzulursunuz ,kimseye de soyleyemezsınız ki ,herkes dalga gecer diye ,siktir et gecerse gecsınler deyıp baslıgını acarsınız sonra..

yazarken cumlenın sonunu bır yerde baglamak lazım dıye dusunursunuz ,fakat yazacak o kadar sey var ki ,aklınıza onun baslıgına yazıp yazıp kaydet butonuna basmaya cesaret edemedıgınız entryler gelir ,hatta daha dun yazmadın bı bı tanesını tam yarım saat ugrasip dıye kendınıze kızarsınız ,basiverseydin ya kaydet’e..

bir de şiir bulmustun , afilli bir seydi..

gerci herkesin dilinde ya ,en guzel bu siir anlatıyordur sızın duygularınızı ..

ne hasta bekler sabahı
ne taze oluyu mezar
ne de seytan bır gunahı
senı bekledıgım kadar..

gecti istemem gelmeni
yoklugunda buldum senı
bırak vehmımde golgenı
gelme artık neye yarar dıyor ıkıncı kıta ama ,oraya luzum yok ..

gelmemesini istemenız mumkun degıldır kı ,ilk kıtayı bır cırpıda ezberlersınız ,olur ya bır gun yuzune soylerım dıye ..

kendınızı avutuyorsunuzdur oysa ,bu entry yazılacak ,sonra tarıhın tozlu sayfalarına karısacak ,okumayacak bıle buyuk ıhtımal ,olsun ,bunları yazmak rahatlatır sızı.

amaaan dersınız ,gidip hava almalıyım ,keske dersınız ,mutlulugun resmı degıl de ,umudun resmı cızılmıs olsaydı ,o zaman bır umudum olurdu ,neler sacmalıyorum dıye dusunup ,kendınıze kızarsınız ,daha sonra kaydedelım’e basar basmaz ,ulan sozluk sen nelere kadirsin deyip ,ne msn’e ne houston’a bakmamak ıcın kosar adım cıkarsınız ..




tayfa75
ya$am kaydinin rec butonuna basilacagi ani beklemek.
oncesinde ve sonrasinda ya$am belirtisi olmaksizin bitki kivaminda bir hayat surmek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol