masterchef türkiye

independence
simdi bu yarismada uğur isminde gencecik piril piril bir insan evladi var.

17/18 yaslarinda twitter uzerinden kimi paylasimlar yapmis, küfütlü hakaretli falan paylasimlar. hepimizin o donemlerde kani deli akar, agzimizin ayari yoktur bilindigi uzere. bu genc kardesimiz de akrani olan milyonlarca gencin yaptigi gibi o yaslarin deliligi ile kimi cikarimlar yapmis kendi zihnince ve küfürlü hakaretli paylasimlarda bulunmus.

gel zaman git zaman bu kardesimiz bu yarismaya katilmis ve son 8 kisi arasinda kalmaya hak kazanmis.

gelelim zurnain zirt dedigi yere.

yarismada son 8 e gelene kadar bir turlu farkedilemeyen seneler oncesinin paylasimlari bugunlerde farkedilmis ve o paylasimlar sebebi ile bu genc kardesimiz yarismadan elenmis.

yahu tamam, program geregi, format geregi, kil yun tuy geregi adami yarismadan eledin. peki elenen yarismaciyi kameralarin onune cikartip onu linc etmek, milyonlarin onunde gururunu onurunu kirmak, tüm genclik enerjisini almak, milyonlara reyting ugruna para ugruna bu yarismaciyi rezil etmeye calismak nedir? reytinge paraya deger mi bir insani kucuk dusurmek, hem de milyonlarin onunde, hem de kendisini seven ailesinin, akrabalarinin, arkadaslarinin onunde? bu durumun tl, euro, dolar bazinda karsiligi ne kadadir ki?

cok afedersiniz, medya orospuluğu bu olsa gerek. para ugruna, reyting ugruna bireyleri karalamak, linc etmek yahut ettirmeye calismak.

acun ılıcalı efendi. zamaninda evliyken metres yaptin, yetmedi bir de ondan cocuk yaptin, simdi ahlak dagitir oldun. yine zamaninda acun firarda programinda roportaj yaptigin kızlara kameralarin onunde yazdin, dogada yasayan hayvanlara bile kameralarin onunde ana avrat dumduz gittin, bugunun ahlak bekciligine soyundun.

ilk yasi en gunahsizimiz atsin diye bir laf vardir ya, oyle bir sey gercek olsa senin bin kilometre yakininda tas bile bulunmazdi emin ol. insanligini dolr isaretine kiralamissin, belki de satmissin artik ne diyeyim.

goruntuler burada, duygusal bir insansaniz izlemeyin derim ben.

cirkinbeti
Bilmem kaçıncı sezonunun 2. Turu ekranlarda olan yarışma programı.

Anlamsız biçimde "o öyle mi yapılır kız!" Nidalarıyla emekli albay kıvamında izliyorum. Hee diyeceksiniz ki makarna yapmaya hakim değilsin masterchef senin neyine? E haklısınız. bu memlekete has bir tavırla bir b*k bilmeden her şeyi biliyormuş gibi yapıyorum işte.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol